Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Malvinas Argentinas Intl Airport Intl

Malvinas Argentinas Intl Airport

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Peso Argentinian (ARS)

 • Golful de la capătul lumii

  Numele orașului reprezintă localizarea sa pe glob. În limba indienilor Yaman, „Ushuaia” înseamnă chiar „golful de la capătul lumii”.

 • Ultima stație de tren

  Fin del Mundo este o linie feroviară ce obișnuia să servească transporturile marfare. Astăzi, este un punct turistic de mare interes, în special pentru cei ce vor să vadă tabăra reconstruită a indienilor din zonă.

 • Parcul Național Tierra del Fuego

  Dacă sunteți pasionați de priveliștile din vârful muntelui, vă recomandăm o vizită la Parcul Național Tierra del Fuego. Se află la aproximativ 10 kilometri depărtare de Ushuaia și puteți ajunge acolo cu unul din autobuzele care pleacă din oră în oră.

De ce merită să vizitați Ushuaia

Ushuaia este orașul situat în cel mai sudic punct nu doar din Argentina, ci din întreaga lume. Este situat pe Tierra del Fuego, insula separată de Argentina continentală prin Strâmtoarea lui Magellan, și al cărei teritoriu este împărțit între Argentina și Chile.

Ushuaia este locul perfect dacă vă doriți o vacanță „la capătul lumii”. Peisajele de pe insulă captivează turiștii prin contrastul vârfurilor muntoase cu albastrul întins al oceanului. Urshuaia este înconjurat pe de-o parte de munți, iar pe de altă parte de Canalul Beagle.

Pe vremuri, principala sursă de venituri erau activitățile localnicilor, care prelucrau lemnul și pescuiau în apele din jur. Astăzi, orașul se întreține din activitățile turistice și s-a dezvoltat în special aeroportului deschis în 1995.

Ushuaia este punctul de plecare pentru 90% din expedițiile în Antarctica, dar și un loc ideal pentru cei care practică sporturile de apă, în special navigări și canotaj. De asemenea, muntele Cerro Castor și ghețarul Martial sunt două destinații preferate de entuziaștii de schi și snowboard.

În ceea ce privește mâncarea, specialitățile locului sunt bazate pe fructe de mare. Vă recomandăm să le încercați la Kalma Resto (pe Gobernador M.F. Valdez 293) la Chez Manu (pe Calle Luis Fernando Martial 2135) sau la Paso Garibaldi (pe Gobernador Deloqui 133).

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Malvinas Argentinas Intl Airport Intl pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Malvinas Argentinas Intl Airport Intl pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Malvinas Argentinas Intl Airport Intl, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Malvinas Argentinas Intl Airport Intl?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Malvinas Argentinas Intl Airport Intl atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Malvinas Argentinas Intl Airport Intl