Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Veneţia Treviso Sant'Angelo

Treviso Sant'Angelo

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Pe apă

  Costul unei plimbări cu gondola nu este neapărat unul accesibil – aproximativ €20, însă experiența va fi una de neuitat. Țineți cont de faptul că prețul nu este unul fix, ci depinde mai mult de gondolierul care vă va purta pe ape. 

 • Pentru cei matinali

  Timp de șapte secole, Mercati di Rialto a fost centrul comercial al Veneției. Dacă vreți să încercați legume, fructe sau pește proaspăt va trebui să vă treziți dimineața – mai târziu s-ar putea să nu mai găsiți nimic prin piață!

 • Vremea carnavalului

  Carnavalul din Veneția poate dura chiar și 180 de zile. Bărbați mascați (maschere) colindă străzile și vă invită să vă alăturați lor. Veți zări de asemenea și acrobați care merg pe sârme suspendate deasupra hotelului-restaurant Campanile din San Marco și a Palatului Doge. 

De ce merită să vizitați Veneția?

Cine nu iubește Veneția? O destinație absolut minunată care se pretează atât pentru un city break, cât și pentru o vacanță în toată regula. Hoinărind prin oraș, veți descoperi cu ușurință atracțiile orașului: Piazza San Marco cu a sa Basilica San Marco, Palazzo Ducale și turnul cu clopot cu priveliștea de nedescris a Veneției. De-a lungul canalelor, veți descoperi Ponte dei Sospiri și panorama pitorească a Canale Grande. 
Mergeți apoi la unul dintre barurile denumite “baccro”. Încercați cocktailuri Bellini, șprițuri, gingerino al prosecco și gustările tradiționale – tramezzini, fructele de mare sau pastele.
City break-ul în Veneția nu va fi complet până nu treceți și pe la Restaurantele Ristorante Osteria N. 1, Osteria del Canson și Osteria Al Pesador. Recomandăm și câteva gelaterii cu înghețată delicioasă: Alaska, aflat pe Calle Larga dei Bari, Gelateria il Doge de pe Dorsoduro sau La Mela Verde din Fondamenta de l'Osmarin Castello.
Mergeți apoi și la o plimbare cu vaporetto (“autobuzele” pe apă). Acestea vă vor transporta pe insulele din Laguna Venețiană, cele mai impresionante fiind Mur

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Veneţia Treviso Sant'Angelo pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Veneţia Treviso Sant'Angelo pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Veneţia Treviso Sant'Angelo, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Veneţia Treviso Sant'Angelo?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Veneţia Treviso Sant'Angelo atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Veneţia Treviso Sant'Angelo