Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Sao Luis Marechal Cunha Machado Intl

Marechal Cunha Machado

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Orașul poeților

  Orașul este adeseori confundat cu insula iubirii și a imnurilor braziliene. Aici s-au născut și și-au desăvârșit operele numeroși scriitori și poeti, precum Aluísio de Azevedo, Gonçalves Dias și Graça Aranha.

 • Pe ritmuri de tobe

  Caracteristic regiunii São Luís este sunetul de tobe afro-brazilian tambor de crioula, însoțit de dansurile sălbatice tradiționale ale femeilor. 

   

 • Sărbătoarea populară

  Bumba-meu-boi este una dintre cele mai îndrăgite serbări de stradă din São Luís. Prima sărbătoare a avut loc la mijlocul secolului 18, iar de atunci au loc reprezentații de pantomimă, dans, cântec și circ la fiecare 6 luni. 

Vacanța în São Luís: frumuseți protejate UNESCO și mâncare ridicată la rang de artă

São Luís este capitala și cel mai mare centru urban al statului brazilian Maranhão. Apreciat de turiști în special pentru arhitectura și cultura colonială, orașul de pe insula Ilha de São Luís face parte deja din Patrimoniul Mondial UNESCO. Obiectivele de văzut într-o vacanță aici sunt edificiile aflate pe esplanade Dom Pedro II: Palatul Leilor, care servește ca sediu al Guvernului, Tribunalul de Justiție și Palatul La Ravardiere, fortul orașului. São Luís este una dintre regiunile sud-americane care se laudă cu o moștenire colonială portugheză însemnată, având o istorie colorată și interesantă. O puteți cunoaște într-o vizită la muzeele faimoase precum Museu de Artes Visuais sau Museu Historico e Artistico do Maranhao.

Fiind un oraș brazilian, din São Luís nu pot lipsi plajele întinse și sporturile de apă. Praia do Calhau, Praia do Aracagi și parcul acvatic Valparaiso sunt vizitate anual de nenumărați turiști.

Arta culinară a regiunii São Luís este una atipică, care vă va încânta toate simțurile. Nu ratați șansa de a încerca o tocăniță tradițională din fructe de mare (caldeirada maranhense) sau orezul cu creveți, susan și ceapă (arroz de cuxá). Restaurantele cu astfel de specific tradițional sunt Senac și Armazém do Chef.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Sao Luis Marechal Cunha Machado Intl pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Sao Luis Marechal Cunha Machado Intl pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Sao Luis Marechal Cunha Machado Intl, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Sao Luis Marechal Cunha Machado Intl?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Sao Luis Marechal Cunha Machado Intl atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Sao Luis Marechal Cunha Machado Intl