Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul San Francisco Intl Airport

San Francisco Intl Airport

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC-7 (vara), UTC-8 (iarna)
  Valută: Dolar american (USD)

 • Faimosul pod

  Ajunși pentru o vacanță în orașul legendar, va trebui să pășiți neapărat pe faimosul pod Golden Gate Bridge. Știați că cea mai cunoscută punte din lume este tranzitată zilnic de un număr impresionant de peste 120 000 de autovehicule?

 • Ceața

  Ceața a devenit simbol al San Francisco. Aceasta este pur și simplu rezultată din diferențele de temperatură prezente în regiune, așa că așteptați-vă să o regăsiți într-unul dintre cartiere, iar la colț de stradă să dispară.

 • Chinatown

  Dacă sunteți iubitori ai culturii asiatice, San Francisco nu vă va dezamăgi. În oraș se află cel mai mare Chinatown din America, unde veți găsi orice: de la specialități dim sum la sanctuare chinezești.

De ce merită să vizitați San Francisco?

San Francisco este orașul care nu necesită prea multă introducere. Întins pe mai bine de 40 de coline, înconjurat de apele golfului cu același nume și de cele ale Oceanului Pacific, vă spunem doar că este cel mai indicat pentru o vacanță cu întreaga familie. Dacă ați decis să ne urmați sfatul și ați ajuns aici, vă mai facem o recomandare înainte de toate: nu ratați panorama orașului privit de sus. Localnicii încă nu se pot hotărî dacă priveliștea din Turnul Coit (aflat pe 1 Telegraph Hill Blvd) o detronează pe cea oferită de culmile Dealului Twin Peaks. Încercați-le pe amândouă, ca să vă decideți singuri – nimic mai încântător! Un alt punct de atracție (dintre multele care ar putea fi menționate când vine vorba de San Francisco) îl constituie Painted Ladies. Contrastul oferit de înfățișarea ansamblului de case rezidențiale construite în stil Victorian, pe fundalul orizontului brăzdat de impresionanți zgârie-nori este uluitor. Painted Ladies poate fi găsit lângă Parcul Alamo colț cu Străzile Steinar și Hayes. Când vine vorba de servit micul-dejun, prânzul, cina ori fie și o gustare în San Francisco vă recomandăm: Burma Superstar (pe 309 Clement Street), unde veți putea degusta de la preparate din bucătăria asiatică până la specialități vegetariene savuroase. O cină italiană excelentă vă este oferită de Seven Hills (pe 1550 Hyde Street), pentru un ospăț în stil grecesc poftiți în localul Kokkari Estiatorio (200 Jackson Street) iar micul dejun îl puteți servi la Sweet Maple.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri San Francisco Intl Airport pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri San Francisco Intl Airport pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri San Francisco Intl Airport, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri San Francisco Intl Airport?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri San Francisco Intl Airport atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din San Francisco Intl Airport