Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Santiago Arturo Merino Benitez Intl

Arturo Merino Benitez

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-3 (iarna)
  Valută: Peso chilian (CLP)

 • Stațiune de schi

  Cele mai apropiate sunt Valle Nevado, Farellones, El Colorado și La Parva. Prima atrage și cel mai mare număr de turiști, pentru că se află la cea mai mare înălțime. Sezonul de schi începe de obicei în luna iunie și se încheie în septembrie. 

 • Schimbarea gărzilor

  Schimbarea gărzilor de la Palacio de La Moneda este un spectacol de grație, armonie și seriozitate – în prezent, a devenit una dintre atracțiile obligatorii pentru turiști. Procesul începe la 10.00 (în zilele planificate) și durează 30 de minute.

 • Crame și restaurante

  Chile este un foarte bun producător de vin, deci cramele sunt recomandate în tururi. Dacă vorbim de restaurante, acestea sunt extrem de variate. Recomandările noastre: încheiați o după amiază într-o cafenea sau încercați un sandviș. 

Santiago

Capitală pentru Chile, Santiago este și cel mai mare oraș din țară, dar și unul dintre cele mai dezvoltate din America de Sud. Primul lucru care vă va atrage atenția sunt însă peisajele – impresionante chiar încă din avion. Cordillera de los Andes poate fi chiar înspăimântătoare din cauza mărimii sale – aceasta înconjoară Santiago, care pare să stea afundat într-un mare castron din acest motiv. 
Odată ajunși aici, aveți opțiuni nenumărate de explorat. Vreți să vă plimbați și să vizitați clădiri istorice și muzee? Să vă relaxați în parcuri? Să vizitați crame și să mâncați în restaurante alese? Să vă aventurați într-o stațiune de schi? Trebuie doar să alegeți.
Centrul istoric al orașului este un mix interesant între tradiție și modern - muzee cu arhitectură clasică din secolul 19 contrastează cu clădirile de-abia construite. 
De neratat sunt Palacio de la Moneda, Plaza de Armas (unde se află și Catedrala Metropolitană Santiago), Muzeul Național de Istorie, dar și Muzeul de Artă Pre-Columbiană. În plus, vă recomandăm să mergeți la Cerro San Cristóbal (un munte de 880 metri cu trasee extrem de frumoase, pline de paradouros) și Parque Metropolitano, cel mai mare parc din țară, cu o suprafață de 700 hectare (casă pentru Grădina Zoologică Națională, 19 parcuri urbane și o pădure de 190 de hectare cu amfiteatru).

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Santiago Arturo Merino Benitez Intl pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Santiago Arturo Merino Benitez Intl pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Santiago Arturo Merino Benitez Intl, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Santiago Arturo Merino Benitez Intl?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Santiago Arturo Merino Benitez Intl atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Santiago Arturo Merino Benitez Intl