Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Palermo Punta Raisi

Punta Raisi

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Vinul dulce mult aduce

  Băutura tradițională siciliană este Zibibbo, un vin dulceag ce împletește un buchet de arome. Îl puteți degusta seara, în barurile pline de localnici, unde prețurile sunt extrem de accesibile (1 euro/pahar). 

 • Adevăratul spirit sicilian

  Dacă vă doriți cu adevărat să pătrundeți spiritul vieții siciliene, trebuie să pășiți într-una dintre piețele orașului: Capo, Vucciria sau Ballaro. De aici veți putea procura fructe și legume proaspete, vinuri, dar și gustări delicioase.

 • Un fel de carnaval continuu

  Cartierul artistic Kalsa este cunoscut drept „cartierul distracției”. În fiecare final de săptămână, tinerii adunați de peste tot se reunesc aici pentru a se distra la party-urile în aer liber organizate de barurile și localurile palermitane. 

De ce merită să vizitați Palermo?

Un oraș al controverselor, Palermo este vizitat de zeci de mii de turiști anual, în căutare de city-break-uri pe meleaguri italiene. La o primă vedere, centrul urban vă va părea urban ușor neglijat, aglomerat, cu un trafic infernal. Toate acestea dau, însă, orașului, spiritul de „dolce far niente” artistic. 
Odată ce începeți să vă plimbați pe străduțele orașului, veți găsi Cappella Palatina, catedrala din apropierea Palatului Regal, Palazzo dei Normanni. Aceasta a fost construită în secolul 12, iar mozaicurile impresionante din interior i-au câștigat un loc în Patrimoniul Mondial UNESCO.
Un alt obiectiv apreciat de turiști este Catedrala Palermo, de pe acoperișul căreia veți putea admira panorama regiunii. În apropiere veți găsi și catacombele Convento dei Cappucini și Piazza Bellini, locul în care se află trei sanctuare importante: San Cataldo, La Martorana și Santa Maria dell’Ammiraglio. 
Pe lângă arhitectura și moștenirea istorică impresionante, orașul vă va cuceri cu preparatele sale culinare. Standurile de pe Strada Dicesa Maccheronai vă așteaptă să încercați arancini (chifteluțele din orez cu umplutură de brânză, carne sau spanac), caponata (o tocăniță de vinete coapte) sau pane ca’meusa (burgerul de vițel la grătar). 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Palermo Punta Raisi pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Palermo Punta Raisi pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Palermo Punta Raisi, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Palermo Punta Raisi?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Palermo Punta Raisi atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Palermo Punta Raisi

Orarul zborurilor: Palermo