Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Parintins Julio Belem

Julio Belem

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • O plimbare romantică

  Parintins este una dintre stațiile feriboturilor de lux care traversează Brazilia. O călătorie poate să dureze de la șase până la 25 de zile și cu siguranță merită să încercați o astfel de experiență!

 • O plimbare în jurul orașului

  Dacă vreți să explorați orașul, cea mai bună metodă este tuk tuk, vehiculul localnicilor. Este ieftină, rapidă, și puteți admira mai îndelung peisajele pe lângă care treceți.

 • Deserturile delicioase

  Dintr-o vacanță în Parintins nu poate să lipsească desertul brazilian tradițional – Brigadeiro. Este un fel de prăjitură cu o aromă intensă de ciocolată. Vă garantăm că o porție vă va îmbunătăți starea de spirit și vă va umple de energie!

De ce merită să vizitați Parintins

Parintins este orașul brazilian din inima Amazonului, situat pe insula Tupinambarana. Este cunoscut în special pentru promovarea tradițiilor culturale, precum Festivalul Folclórico de Parintins. Acesta este organizat în luna iunie și reprezintă al doilea cel mai popular eveniment din Brazilia, după Carnavalul de la Rio.

Orașul este înconjurat de păduri amazoniene, de râul Amazon și de nenumărate insulițe, motiv pentru care localnicii se folosesc de barcă pentru a se deplasa dintr-un loc în altul. Totuși, condițiile sunt ideale și pentru înot, fapt ce atrage în fiecare vară numeroși turiști în căutare de vacanțe inedite.

În centrul orașului veți găsi piața care adăpostește cel mai însemnat templu local, Catedral De Nossa Senhora do Carmo. În apropiere, lângă port, se organizează târguri de vechituri de unde vă puteți cumpăra cele mai inedite suveniruri – măști de carnaval, bijuterii sau produse ale artiștilor locali. Multe dintre aceste obiecte se vând direct din bărcile colorate ale comercianților. 

Pentru că Parintins este un oraș micuț, paleta de restaurante nu este cea mai largă. Cu toate acestea, veți găsi mâncare delicioasă bazată pe fructe de mare sau carne în Restaurante da Vania, pe Rua Rio Branco 669 sau în Kuiu, pe Praca Cristo Redentor 6.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Parintins Julio Belem pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Parintins Julio Belem pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Parintins Julio Belem, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Parintins Julio Belem?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Parintins Julio Belem atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Parintins Julio Belem

Orarul zborurilor: Parintins