Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Pucallpa David Abensur Rengifo Intl

David Abensur Rengifo

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă, Quechua, Aymara
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Sol (PEN)

 • Poză cu...anaconda!

  În vecinătatea orașului – pe celălalt mal al râului – se află un alt parc, cel al animalelor. Puteți hrăni tucanii din palmă, fotografia un anaconda sau chiar degusta carne de crocodil.

   

 • Toate drumurile duc în junglă!

  Pucallpa este legătura perfectă cu jungla amazoniană. Râul din oraș, Ucayali, este punctul de start al unei aventuri de neuitat pe apele învolburate ale Amazonului! 

   

 • Gustări originale

  Pucallpa, asemenea altor orașe peruviene, vă oferă posibilitatea de a încerca arome speciale de a căror existență să nu fi auzit până acum: numim aici gustările neobișnuite din gândaci diverși, carne din broască țestoasă sau tapir!

Pucallpa, orașul dintre Anzi și Amazon

Pucallpa se află pe malul stâng al râului Ucayali, un afluent important al fluviului Amazon. Orașul a fost fondat de misionarii fransciscani la inceputul secolului 19 și a rămas multă vreme izolat de restul țării între cei doi giganți ai naturii: munții Anzi pe de o parte și pădurea amazoniană pe de altă parte. 

Majoritatea atracțiilor din oraș sau din împrejurimi se leagă puternic de apă, lacul Yarinacocha fiind locul perfect pentru o escapadă de o zi. Aici puteți să faceți o plimbare cu barca sau cu canoe, să admirați păsările exotice sau comunitățile indigene, de unde puteți să cumpărați suveniruri tradiționale. Seara serviți cina într-o atmosferă idilică la restaurantul Anaconda, aflat pe Malecon Puerto Callao.

Pentru o vacanță cu copiii, nu ratați grădina zoologică. În acest parc natural cei mici pot hrăni animalele sau se pot chiar juca cu ele, în timp ce adulții pot vizita partea istorică a acestuia.

Orașul este ușor de parcurs la pas, dar dacă vreți să vă deplasați mai rapid, apelați la mototaxiuri. Acestea sunt vehicule pe trei roți ce pot transporta maximum un pasager o dată. În jurul orașului transportul se desfășoară cu ajutorul curselor Collectivos, mașini private ale căror proprietari transportă navetiști contra unor sume de bani. 

Cum ajungeți în Pucallpa? Cu avionul - aeroportul se află în oraș și oferă conexiuni rapide cu Lima și alte regiuni; cu mașina – dar drumul din capitală până în oraș durează 18 ore, sau chiar pe apă, direct din Iquitos sau Leticia.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Pucallpa David Abensur Rengifo Intl pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Pucallpa David Abensur Rengifo Intl pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Pucallpa David Abensur Rengifo Intl, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Pucallpa David Abensur Rengifo Intl?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Pucallpa David Abensur Rengifo Intl atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Pucallpa David Abensur Rengifo Intl