Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Montego Bay Sangster Intl

Sangster

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Dolar jamaican (JMD)

 • O zi pentru întreaga insulă

  Jamaica se întinde pe o suprafață de 250 de kilometri lungime și 70 de kilometri lățime. Prin urmare, o zi la volanul unei mașini este suficientă să descoperiți cea mai mare parte a frumuseților insulei. 

 • Aroma cafelei jamaicane

  În Munții din nordul orașului Kingston se află plantații de cafea Blue Mountain, considerată a fi unul dintre cele mai bune soiuri din întreaga lume. Pentru aproximativ 15 dolari puteți lua jumătate de kilogram de cafea ca suvenir. 

 • Vânătorii de fantome

  Rose Hall, o fostă plantație de trestie de zahăr, obișnuia să fie reședința lui Annie Palmer, cunoscută sub numele de “Vrăjitoarea Albă”. Dacă vă simțiți suficient de curajoși, organizați un tur al împrejurimilor după apus!

De ce merită să vizitați Montego Bay?

Montego Bay este al doilea cel mai mare oraș din Jamaica și încântă turiștii veniți aici în vacanță prin plajele cu nisip strălucitor și curat. De asemenea, localnicii ospitalieri, muzica reggae și vegetația tipic jamaicană fac din acest oraș centrul distracției continue.
Din punct de vedere istoric și arhitectural, majoritatea monumentelor au fost distruse în timpul incendiilor naturale din secolul 18 și 19. Singurul loc în care veți mai găsi dovezi ale istoriei este Parcul Columbus. Astăzi, Montego Bay compensează prin frumusețea sălbatică a naturii și prin varietatea de sporturi de apă pe care le puteți încerca aici.
Orașul este împrejmuit de o junglă, pe care o puteți explora în voie. De asemenea, pentru pasionații de aventură în natură, o călătorie cu barca pe apele învolburate ale râului Martha Brae este de neratat. 
Bucătăria jamaicană este și ea una aparte. Cele mai căutate preparate sunt jerk chicken, friptura de pui asezonată cu peste 20 de mirodenii, servită alături de o bere rece, și run down, o specialitate din pește fiert cu legume și lapte de cocos.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Montego Bay Sangster Intl pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Montego Bay Sangster Intl pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Montego Bay Sangster Intl, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Montego Bay Sangster Intl?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Montego Bay Sangster Intl atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Montego Bay Sangster Intl