Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul La Romana Intl Airport

La Romana Intl Airport

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Peso dominican (DOP)

 • La cumpărături

  Printre suvenirurile pe care le puteți achiziționa din vacanța în Republica Dominicană vă recomandăm cafeaua, cacao, romul și țigările, însă înainte de toate asigurați-vă că veți putea să le transportați pe toate în bagaj, fără probleme la check-in.

 • Sus paharu’!

  În Caraibe este musai să încercați băuturile pe bază de rom. Printre cele mai populare se numără Coco Loco, Cuba Libre, Piña Colada și punciul cu rom.

 • Priveliști dintr-o altă lume

  Pentru cei cărora o vacanță scăldându-se la soare nu le este de ajuns, vă recomandăm o croazieră pe Insula Saona. Zi de zi aceasta captivează și uimește prin vegetația impresionantă – de aici și numărul generos de vizitatori: 2.500 zilnic.

De ce merită să vizitați La Romana?

Republica Dominicană, a doua cea mai mare țară din regiunea Caraibelor, se află pe una dintre cele mai frumoase insule din arhipelagul Antilelor Mari. Descoperită în secolul 15 de către Cristofor Columb al cărui frate, Bartolomeu, a fondat aici Santo Domingo, aceasta a devenit prima colonie permanentă europeană a Noii Lumi. Situată în sud-estul insulei, destinația de vacanță La Romana este faimoasă pentru hotelurile sale moderne, care respectă cele mai înalte standarde. Cu siguranță vă vor fascina plajele sale: Bayahibe, Santana, Bavaro, cea din urmă fiind recomandată drept una dintre cele mai frumoase resorturi de vacanță din lume. Pasionații de sporturi pe apă au la dispoziție echipamente de scufundări, windsurf ori kitesurf. Tot pentru amatorii de vacanțe pline de activități recomandăm călăritul, ședințele de echitație de sub cascada El Limon, lecțiile de dans merengue sau o croazieră pe Râul Yuma. Nu ratați nici degustarea preparatelor tradiționale. Bucătăria locului se bazează în principal pe fructele dulci și zemoase (ananas, papaya, nucile de cocos) și legumele delicioase. În meniul restaurantelor tradiționale veți regăsi fripturi din diverse tipuri de carne și preparate din fructe de mare, precum creveții, midiile sau langustele. Vă mai amintim despre băuturile regionale pe bază de rom, preparate din trestie de zahăr, cafeaua aromată sau băuturile din cacao de cea mai bună calitate. Toate acestea le veți savura la Onno's Altos De Chavon, Crema Pasteleria și Dom Ham.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri La Romana Intl Airport pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri La Romana Intl Airport pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri La Romana Intl Airport, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri La Romana Intl Airport?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri La Romana Intl Airport atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din La Romana Intl Airport