Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Liverpool John Lennon

John Lennon

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Lira sterlină (GBP)

 • The Beatles

  Formația a rămas în sufletul orașului pentru că cei de la Beatles sunt o parte importantă din povestea acestuia  - aflați secretele lui John, Paul, George și Ringo într-o aventură care începe chiar la Albert Dock!

 • Muzee

  Liverpool are printre cele mai impresionante muzee din Europa. Muzeul Maritim Merseyside este foarte interesant și în plus, intrarea este liberă, iar Muzeul Războiului este situat chiar într-un centru de comandă din al Doilea Război Mondial. 

 • Distracție

  Liverpool se mândrește cu viața sa de noapte, mulțumită serviciilor de calitate, dar și datorită diversității localurilor. De la super cluburi la baruri cu căței, fața orașului are sute de nuanțe.

De ce recomandăm Liverpool

Probabil foarte puține orașe englezești sunt au o reputație așa bogată precum Liverpool – acest oraș renumit pentru dragostea sa față de fotbal, dar și pentru imensa moștenire culturală.
În Liverpool veți găsi mai multe clădiri patrimoniu decât în orice oraș britanic (exceptând Londra, bineînțeles), iar muzeele și galeriile sunt printre cele mai bune din țară. Un oraș de neratat, mai ales că programul de regenerare urbană îl transformă încet-încet într-unul dintre cele mai frumoase orașe din nordul Angliei.
Turul organizat este un mod foarte bun prin care puteți explora orașul, fie că sunteți aici pentru prima dată, fie că deja cunoașteți principalele atracții (orașul are o rețea foarte bună de ghizi calificați). 
Principalele atracții sunt Albert Dock (la vest de centrul orașului) și zona Ropewalks area (la sud de Strada Hanover). Stația de autobuz Lime St. și Cavern Quarter – o adevărată mecca pentru fanii Beatles – se întind în zona de nord.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Liverpool John Lennon pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Liverpool John Lennon pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Liverpool John Lennon, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Liverpool John Lennon?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Liverpool John Lennon atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Liverpool John Lennon