Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Leticia Alfredo Vásquez Cobo

Alfredo Vásquez Cobo

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Peso columbian (COP)

 • La cumpărături

  În căutare de suveniruri cu care să reveniți din city-break, Galeria Arte Uirapuru (de pe Calle 8) este locul cel mai potrivit pentru produse artizanale, artefacte ale triburilor locale și plante cu proprietăți curative.

 • Raiul papagalilor

  Serile vi le puteți petrece în Parque Santander, aflat la intersectia Străzilor Calle 10 cu Carrera 10. Înainte de apusul soarelui, cerul se va umple de papagali multicolori în zborul lor către copacii din apropiere, unde se vor odihni peste noapte.

 • Oraș multicultural

  Majoritatea locuitorilor regiunii Leticia s-au stabilit aici din Bogota, Medelin ori Tomila. Aceștia s-au alăturat indienilor autohtoni, formând o cultură mixtă a locului, impresionantă prin tradiții și obiceiuri unice în lume.

De ce merită să vizitați Leticia?

Cunoscut drept poartă către Amazon, orașul columbian se află la granița cu Brazilia și Peru, ideal pentru un city-break aventuros în zonă. Mărul discordiei de sute de ani dintre poporul peruan și cel columbian, care și-au disputat dreptul de alipire a orașului, a fost adjudecat într-un final, în anul 1935 de către Columbia. Inițial s-a numit San Antonio. Legenda amintește despre o cruce pe care era inscripționat acest nume, găsită de către primii locuitori ai regiunii aici. Numele de astăzi, Leticia, este și el unul controversat, precum întreaga sa istorie. Unii spun că provine de la o indiancă băștinașă purtând acest nume, de care s-a îndrăgostit nebunește un soldat columbian, în timp ce alții povestesc că ar face referire la Sfânta Leticia, cinstită de către localnici cu mare fast. Tot ce trebuie să aflați despre o excursie în inima Amazonului veți regăsi în Rezervația Naturală Mundo Amazonico, unde un ghid specializat vă va prezenta aspectele cele mai importante. Bucătăria locală impresionează prin diversitatea culturală a ingredientelor folosite. Puteți servi în timpul city-break-ului preparate din regiunea Columbiei, dar și specialități peruane și braziliene. Vă recomandăm delicioasa supă sanchoco, în toate versiunile sale, peștii din apele amazoniene (gamitana și pirarucu), serviți cu garniuri din orez și legume proaspete, precum și platourile cu carne de vânat, orez și banane. Restaurantele sunt unele fără pretenții, foarte accesibile turiștilor înfometați.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Leticia Alfredo Vásquez Cobo pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Leticia Alfredo Vásquez Cobo pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Leticia Alfredo Vásquez Cobo, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Leticia Alfredo Vásquez Cobo?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Leticia Alfredo Vásquez Cobo atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Leticia Alfredo Vásquez Cobo