Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul

Humberto Bortoluzzi

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Ce înseamnă Makhinjauri

  Numele provine din limba georgiană și înseamnă „schilodit”. Se consideră că acesta onora creștinii care urmau să fie schilodiți de către soldații otomani, datorită credințelor lor.

 • Plimbarea pe bulevardul din Batumi

  De neratat dacă ați ajuns până în Makhinjauri este o plimbare pe bulevardul liniștit din Batumi. Acesta este cel mai mare bulevard, deschis în 1884.

 • La joacă cu delfinii

  Delfinariul este locul ideal în care puteți cunoaște mai îndeaproape inteligența acestor animale. Aceștia au fost antrenați nu doar să îmbrățișeze și să ofere pupici vizitatorilor, ci și să danseze și să cânte!

De ce merită să vizitați Makhinjauri

Acest oraș situat la malul Mării Negre este văzut de turiști ca un paradis european. Plajele cu nisip fin, vegetația naturală și lipsa lanțurilor hoteliere impunătoare vă vor ajuta să vă relaxați într-un context de vis.

Makhinjauri este la doar 5 kilometri depărtare de Batumi, capitala turistică a regiunii. Dacă visați la o vacanță la malul Mării Negre, unde să nu fiți deranjați de turiști, acesta este locul. Chiar în apropierea orașului veți găsi, de asemenea, un resort wellness, unde vă veți simți cu adevărat răsfățați. Puteți ajunge acolo cu un autobuz, tren, sau taxi.

Orașul a început să fie cunoscut ca un resort wellness în 1904, când Georgia era încă parte a Imperiului Rus. Mulți reprezentanți ai Moscovei și ai Imperiului au venit să se relaxeze aici, însă Makhinjauri a primit oficial numele de resort abia o jumătate de secol mai târziu.

La mai puțin de 2,5 kilometri veți găsi Grădina Botanică, ridicată în 1912. Este situată în cel mai pitoresc golf, numit Green Cape. Vă provocăm să găsiți, în cadrul Grădinii Botanice, dealul acoperit cu mii de plante exotice, aduse aici din toate colțurile lumii.

Dacă una din zilele de vacanță nu sunt suficient de însorite pentru plajă, puteți vizita Batumi. Aici veți găsi Muzeul Tehnologic, cu aproximativ 2000 de exponate. Cea mai interesantă prezentare este cea a tehnologiilor inovative de a procesa petrol nerafinat, istoria tradițiilor de preparare și servire a ceaiului, și multe altele.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri , pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri ?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din