Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Juiz de Fora Zona da Mata

Zona da Mata

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Unde să vă petreceți serile

  Café Muzik de pe Rua Espirto Santo este unul dintre locurile iubite de turiști. Miercurea este seara de samba, vinerea au loc petreceri pentru comunitatea LGBT, iar sâmbata au loc petreceri cu muzică rock.

 • Arhitectura unică

  Juiz de Fora este un mix de stiluri arhitecturale diferite, rezultat în urma numeroaselor civilizații care și-au lăsat amprenta în regiune de-a lungul secolelor. Cele mai interesante clădiri sunt cele secesioniste.

 • O vizită la muzeu

  Două dintre muzeele care merită vizitate în Juiz de Fora sunt Museu de Arte Moderna Murilo Mendes, care găzduiește o colecție vastă de opera, și Museu Mariano Procopio, cel de artă, istorie și științe ale naturii.

De ce merită să vizitați Juiz de Fora

Juiz de Fora este orașul brazilian care și-a primit atestarea în 1850, deși era locuit cu mult timp înainte. În urma atestării, orașul a început să se dezvolte rapid, creându-se o cale ferată și prima hidrocentrală din America Latină. 

În era industrială, regiunea era cunoscută în special pentru producerea de textile de calitate, iar Juiz de Fora era considerat unul dintre cele mai bogate orașe din Brazilia. La scurt timp însă, odată cu începerea cultivării cafelei în regiunea São Paulo, industria textilă a rămas în urmă.

Astăzi, orașul este un adevărat melanj cultural. Istoria orașului a fost scrisă de imigranți portughezi, italieni, germani, sirieni, libanezi și chiar chinezi. Aceste influențe se văd nu numai în arhitectura orașului, cât și în bucătăria locală. În inima orașului, de-a lungul străzii Avenida rio Banco, veți găsi cele mai bune restaurante cu preparate din toate colțurile lumii.

În luna iulie a fiecărui an, Juiz de Fora găzduiește cel mai important eveniment – festivalul Muzicii Antice și Coloniale din Brazilia, unde se reunesc cei mai buni cântăreți din țară. Aproape la fel de populare sunt festivalurile din luna august, dedicate comunității LGBT, Rainbow fest și Miss Brazil Gay.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Juiz de Fora Zona da Mata pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Juiz de Fora Zona da Mata pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Juiz de Fora Zona da Mata, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Juiz de Fora Zona da Mata?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Juiz de Fora Zona da Mata atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Juiz de Fora Zona da Mata