Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Sao Paulo Guarulhos

Guarulhos

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Muzee

  Centru cultural al Braziliei, Sao Paulo găzduiește multe muzee și sedii culturale - MASP, Muzeul Ipiranga, Muzeul de Artă Sacră, Muzeul Limbii portugheze, dar și Pinacoteca Statului São Paulo.

 • Sporturi

  Orașul este sediu pentru trei dintre cele mai mari cluburi de fotbal din țară - São Paulo, Palmeiras și Corinthians, dar și pentru trei dintre stadioanele moderne - Morumbi, Corinthians Arena și Allianz Park, sau Palmeiras Arena. 

 • Fashion

  Strada Oscar Freire, considerată a opta cea mai luxoasă stradă din lume, adună peste 200 de magazine. În plus, Sao Paulo găzduiește și Fashion Week, fiind unul dintre principalele centre care generează noi trenduri în modă. 

Ce trebuie să știți despre São Paulo

Cel mai mare oraș brazilian, cel mai populat oraș din Brazilia, dar și de pe continentul american și din întreaga emisferă de sud – acesta este Sao Paulo. Din punct de vedere financiar, este considerat capitala țării, fiind în același timp unul dintre cele mai influente orașe de pe glob – nici nu e de mirare că motto-ul său este "Non ducor, duco", (din latinescul "Nu sunt condus, conduc").
Oraș cu adevărat cosomopolit, Sao Paulo nu duce lipsă de locuri luxoase. Spre exemplu, dacă vreți să mergeți la o sesiune de cumpărături, încercați strada Oscar Freire Street, cunoscută ca fiind a opta cea mai luxoasă stradă din lume, cu peste 900 m în lungime și mai mult de 200 de magazine. Strada 25 este cel mai mare conglomerat comercial în aer liber din America Latină, cu peste 3.000 de magazine și peste 50 de malluri. Nu-i rău deloc!
Iar dacă vine vorba de mâncare, noi vă recomandăm următoarele restaurante: Salvatore Loi, (faimosul chef dă numele restaurantului și preferă bucătăria italienească modernă); Lima Restobar (este condus de un chef peruvian, Marco Espinoza – acesta are ca focus bucătăria tradițională); Tan Tan Noodle Bar (pentru specialitățile asiatice).
Fără îndoială, veți avea și multe lucruri de vizitat: MASP, Parcul Ibirapuera, Grădina Botanică São Paulo și Avenida Paulista sunt doar câteva dintre ele. Orașul găzduiește, de asemenea, și numeroase evenimente, cum ar fi: International Art Biennial, Formula 1 Grand Prix din Brazilia, São Paulo Fashion Week și LGBT Pride Parade.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Sao Paulo Guarulhos pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Sao Paulo Guarulhos pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Sao Paulo Guarulhos, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Sao Paulo Guarulhos?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Sao Paulo Guarulhos atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Sao Paulo Guarulhos