Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Criciuma Diomicio Freitas

Diomicio Freitas

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • O călătorie în adâncuri

  La nord de Criciuma veți avea ocazia de a lua parte la un tur cu trenul al uneia dintre minele de cărbune din regiune, dezafectată astăzi - Mina de Visitação Octávio Fontana.

 • Muzeul zoo

  Muzeul profesorului Morgan Cirimbella Gaidzinka, situat pe Avenida Universitaria, este unul ieșit din comun. Veți remarca specii de păsări și animale, mamifere și reptile împăiate, dar și schelete și oase ale diverselor specii care populează Terra.

 • Jorginho Lanches

  City-break-ul în Criciuma nu se poate încheia fără a savura cel puțin un preparat din bucătăria braziliană. Cuvintele care caracterizează porțiile din meniul de la Jorginho Lanches, aflat pe Rua Pascoal Meller sunt: gustos, accesibil, mare!

De ce merită să vizitați Criciuma?

Criciuma este un oraș din Statul Santa Catarina – Brazilia, ridicat la o dată fixă, 6 ianuarie 1880, de către imigranți italieni, cărora li s-au alăturat o decadă mai târziu polonezi și germani. V-ați plănuit un city-break în regiune și vreți să aflați câteva detalii despre tradițiile locului? Să vedem – un oraș-carnaval vă spune ceva? Serbările stradale sunt foarte des întâlnite în centrul urban. Cel din februarie, de pildă, Carnaval de Rua (cu o vechime de 20 de ani), se întinde pe câteva zile și umple de fiecare dată străzile cu voioșie, dansuri și muzică. În septembrie are loc un alt astfel de eveniment – Festa de Etnias – sărbătoare a popoarelor care au colonizat orașul. Italieni, spanioli, polonezi, germani, arabi și africani, toți împreună contribuind cu tradițiile și obiceiurile proprii la ceea ce înseamnă astăzi colorata civilizație Criciuma, unică în lume. O procesiune aparte, însă, este cea care pornește dintr-una din bisericile din apropiere. Santa Barbara este celebrată în fiecare an pe 4 decembrie, cu un fast caracteristic sărbătorilor religioase. Ajunsi în Criciuma cu ocazia city-break-ului, vă sfătuim să nu ratați o vizită la Museu de Colonização Augusto Casagrande, deschis în anul 1980 pentru a aniversa 100 de ani de la întemeierea orașului. Muzeul se află într-o clădire în stil italian din centru. Veți avea ocazia să admirați aici, printre altele, fotografii, documente, mobilă, obiecte de uz casnic sau unelte folosite de imigranții italieni în secolele 19-20.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Criciuma Diomicio Freitas pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Criciuma Diomicio Freitas pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Criciuma Diomicio Freitas, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Criciuma Diomicio Freitas?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Criciuma Diomicio Freitas atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.