Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Boa Vista Atlas Brasil Cantanhade Intl

Atlas Brasil Cantanhade

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Emisfera nordică

  Boa Vista este capitală a Statului Roraima, singura, dealtfel dintre capitalele Braziliei situată în întregime la nord de Ecuator. Se întinde la 220 de kilometri distanță de granița cu Venezuela.

 • Pe calea aerului

  Ajunși în Boa Vista pentru un city-break, trebuie să știți că singurele legături la sol cu celelalte state sunt cele cu Lethem (Guyana) și Santa Elena Uairen (Venezuela). Pentru oricare alt oraș brazilian important e necesară călătoria cu avionul.

 • Parcul Anaua

  Locul perfect pentru o zi relaxantă în aer liber, parcul este unul dintre cele mai mari și mai frumoase din țară. Pe lângă oazele de verde crud care vă vor încânta privirea, veți regăsi în zonă un lac, o pistă de carturi și una de întreceri auto.

De ce merită să vizitați Boa Vista?

Dacă ați avut vreodată curiozitatea să priviți o hartă a orașului din nordul Braziliei, proclamat la data de 9 iulie 1890, veți fi observat că are o formă neobișnuită pentru un centru urban, a unui oval din care pornesc spre toate direcțiile străzi și alei – a fost astfel proiectat de către Darci Aleixo Derenusson, căruia i-au servit ca sursă de inspirație Parisul, dar și Belo Horizonte și Goiânia. În centru o să întâlniți piața principală, cu o clădire impozantă a Guvernului, un Palat al Culturii și o catedrală impresionante. Dacă ați ales dintre orașele braziliene Boa Vista ca și destinație pentru city-break, sperăm că v-ați rezervat șederea pentru luna iunie. Cinstirea Sfântului Ioan, care în Europa se serbează la data de 24 iunie, în Brazilia nu se va rezuma la doar o zi! Boa Vista petrece timp de 15 zile încheiate în această perioadă! Ceea ce la început se limitase la a fi o sărbătoare câmpenească rurală, a devenit astăzi un faimos colorat carnaval stradal urban! Nu trebuie să ratați mixul de preparate inedit oferit de bucătăria locală. Amestecul de ingrediente și rețete europene și nu numai a condus în timp la crearea de delicatese tradiționale în Boa Vista. Puteți încerca, spre a vă convinge de gustul delicios, meniul oferit de localul Recanto de Peixada, situat pe Avenida major Williams 1670, din care spicuim: peixe ao molho de batata – pește cu sos de cartofi și bolinho de bacalhau – chifteluțele din carne de cod pe care pur și simplu le veți iubi!

Companii aeriene populare care operează zboruri din Boa Vista Atlas Brasil Cantanhade Intl

Orarul zborurilor: Boa Vista