Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul San Carlos de Bariloche Teniente Luis Candelaria Intl

Teniente Luis Candelaria

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Peso Argentinian (ARS)

 • Vulcanul Copahue

  Dacă v-ați rezervat vacanța în Bariloche pe timpul verii, atunci este neapărat să faceți o vizită și la vulcanul cu o înălțime de 3000 de metri. Acesta este încă activ, însă vara vă puteți apropia mai mult de craterul sau, pentru a îl fotografia.

 • Clima perfectă

  În întreaga regiune a Patagoniei climatul este unul prietenos. Nu este de mirare atunci că primii locuitori ai acestor meleaguri s-au stabilit în regiune acum mai bine de 10 000 de ani.

 • O atmosferă ca în Alpi

  Cum se face că arhitectura locului pare identică cu cea a unui oraș din Munții Alpi? În mijlocul Argentinei? Primii europeni stabiliți în zonă au fost germanii și austriecii, care și-au construit așezările după tiparul familiar alpin.

De ce merită să vizitați Bariloche?

Locuitorii îl numesc simplu – Bariloche. Oraș din centrul Argentinei, acesta aduce cu un orășel elvețian de munte, al cărei piețe este înconjurată armonios de căsuțe din lemn și piatră, după modelul satelor alpine. În itinerariul vacanțri luați în considerare vizitarea Cerro Catedral, cea mai importantă stațiune de ski din America de Sud. Un paradis pentru iubitorii de sporturi de iarnă, resortul se poate lăuda cu cele 50 de piste pentru amatori și profesioniști, precum și cu cele 40 de teleschiuri care ar face să pălească până și cel mai modern centru elvețian. În acest loc operează numeroase școli de ski și snowboard, așa că până și cei mai neexperimentați dintre turiști se vor bucura de pârtiile de aici. Bariloche este un oraș de al cărui... gust vă veți îndrăgosti: la propriu și la figurat! Este recunoscut drept capitală a ciocolatei în această parte de lume, iar la Muzeul Havanna veți descoperi procesul de fabricare a deliciosului desert. Și dacă această experiență nu v-a satisfăcut apetitul pentru dulce, atunci porniți într-o plimbare pe Calle Mitre, unde veți găsi patiserii, ciocolaterii, ori localuri unde veți putea servi băuturi calde delicioase. Dacă v-au ajuns și zăpada și ciocolata și vă doriți să vă bucurați și de natură ori poate chiar de plajă în vacanță, vă recomandăm Parcul Național Los Arrayanes pentru cele mai frumoase păduri de mirt, iar pentru scăldat la soare Lacul Lacar, cu apele sale limpezi și Lacul Pellegrini, unde se poate chiar și naviga.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri San Carlos de Bariloche Teniente Luis Candelaria Intl pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri San Carlos de Bariloche Teniente Luis Candelaria Intl pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri San Carlos de Bariloche Teniente Luis Candelaria Intl, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri San Carlos de Bariloche Teniente Luis Candelaria Intl?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri San Carlos de Bariloche Teniente Luis Candelaria Intl atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din San Carlos de Bariloche Teniente Luis Candelaria Intl