Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Barreiras Airport

Barreiras Airport

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Sărbătoarea zilei de 2 iulie

  La 20 de kilometri de oraș, în Cantinho, ziua de 2 iulie este un prilej de sărbătoare și pelerinaj, iar aici veți găsi cele mai bune produse locale.

 • Barierele de piatră

  Primul nume al orașului a fost ”Port de Barreiras”, datorită barierelor de piatră de pe Rio Grande, un pic mai sus de oraș. Astfel, Barreiras era ultimul port de pe râu.

 • Relaxare la plajă

  Dacă aglomerația din oraș vă obosește, vă puteți relaxa pe plaja dintre Rio Bora și Rio de Pedras, sau puteți închiria bărci și caiace, pentru a explora natura.

De ce merită să vizitați Barreiras

În 1880, pe spațiul actualului oraș nu exista decât o așezare cu 20 de colibe făcute din noroi și lut. 22 de ani mai târziu, orașul număra peste 630 de case și peste 2500 de locuitori. Astăzi, orașul este traversat de 3 autostrăzi, fiind unul dintre cele mai importante noduri de comunicație din regiune.

Deși acum orașul nu se mai ocupă cu comerțul pe apă, mare parte din dezvoltarea orașului se datorează râului Rio Grande. Astfel, muncitorii au putut să se folosească de electricitate și să deschidă fabrici de prelucrare a bumbacului și tăbăcării, apoi fabrici de prelucrare a mezelurilor, pentru care au devenit faimoși în toată regiunea.

Atmosfera orașului vechi poate fi simțit încă în districtele vechi ale orașului, care mai păstrează casele și piețele aparținând secolelor 19 și 20. Cea mai veche piață este Rua Rui Barbosa, unde veți găsi și vechea clădire a primăriei, construită la sfârșitul secolului 19.

La numai 60 de kilometri distanță de oraș puteți vizita Cachoeira do Acaba Vida, cascada de pe Rio Grande care inunda valea verde și împădurită. Cel mai bun moment în care să vă rezervați o vacanță aici este primăvara, când puteți să practicați zipliningul. Dacă preferați să înotați, vă recomandăm Cascada Cachoeira do Redondo, al cărei bazin are o adâncime de 3 metri.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Barreiras Airport pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Barreiras Airport pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Barreiras Airport, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Barreiras Airport?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Barreiras Airport atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Barreiras Airport