Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Aguadilla Rafael Hernandez Intl

Rafael Hernandez

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă, Engleză
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Dolar american (USD)

 • Tonomatul cu bere

  Dacă berea este printre preferatele voastre, nu ratați o vizită la The Beet Box. Magazinul de beri artizanale este situat pe Highway 110, la kilometrul 8, și vă așteaptă să degustați o varietate de arome și gusturi.

 • Orașul festivalurilor

  Oraș în permanență vesel, Aguadilla dă startul petrecerilor în aprilie, cu Festivalul Zmeielor. În luna iunie au loc serbările estivale ale plajelor și Festival de Atun (Festivalul Tonului), în timp ce în iulie se desfășoară Festival de la Musica.

 • Parcul acvatic

  Dacă vă doriți să vă simțiți pentru câteva clipe din nou copil, rezervați o vizită la parcul de distracții acvatic Las Cascadas. Aquapark-ul este cel mai mare din Caraibe, iar toboganele par să șerpuiască pe distanțe de kilometri.

Vacanță în Aguadilla – surfing, relaxare și delicii culinare

Aguadilla a fost ridicat în secolul 18 de către conchistadorii spanioli, devenind astăzi un oraș plin de viață, muzică și culoare care atrage mii de turiști anual. 

Principala atracție o reprezintă plajele cu condiții perfecte de surf și cu baruri amenajate exotic, precum Playa Crash Boat și Surfer’s Beach. Pentru amatorii de natură sălbatică, Playa Wilderness este locul perfect în care să vă relaxați. Aici vă veți bucura pe de-o parte de ocean, și pe de altă parte, de munții din împrejurimi. Pe lângă surf, plajele sunt ideale pentru practicarea snorkelingului și scuba divingului. Dacă, însă, nu sunteți împătimiți ai sporturilor de apă, puteți vizita ruinele vechiului far din Aguadilla.

Din punct de vedere culinar, The Blue Fin este unul dintre restaurantele preferate ale localnicilor. Aici puteți degusta crabi picanți, cea mai aromată friptură de pui sau exotica pizza-sushi. Desecheo este un alt local pe care nu trebuie să îl ratați odată ajunși în Aguadilla. Preparatele au la bază carnea de pește și fructele de mare, întotdeauna proaspete și delicioase. 

 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Aguadilla Rafael Hernandez Intl pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Aguadilla Rafael Hernandez Intl pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Aguadilla Rafael Hernandez Intl, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Aguadilla Rafael Hernandez Intl?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Aguadilla Rafael Hernandez Intl atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Aguadilla Rafael Hernandez Intl

Orarul zborurilor: Aguadilla