Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Birmingham Airport

Birmingham Airport

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Lira sterlină (GBP)

 • Paradisul aurarilor

  Birmingham are o tradiție de peste 250 de ani în făurirea obiectelor de aur. Atunci s-a înființat “un cartier al bijuteriilor” pentru meșterii care lucrau cu metalul prețios. În prezent există peste 400 de fabrici de bijuterii în întregul district.

 • Pentru fanii lui Tolkien

  John Ronald Reuel Tolkien, autorul povestirilor despre lumea de basm din centrul pământului, a trăit în Birmingham. În fiecare an, fanii lui Tolkien se reunesc la Muzeul Sarehole Mill de lângă oraș.

 • Rădăcinile muzicii heavy-metal

  Birmingham este locul unde s-au născut Tony Iommi și Ozzy Osbourne, membrii trupei de muzică heavy-metal Black Sabbath. Există chiar și un tramvai al orașului numit după Ozzy.

De ce merită să vizitați Birmingham?

Oraș al diversității, fiecare va găsi ceva pe placul său în Birmingham: shopping, prăjituri, plimbări prin centrul istoric, dar și activități recreaționale. Așadar, o destinație numai bună pentru un city break! 
Dacă sunteți în căutare de pitoresc, vă recomandăm să vizitați canalele din lungul străzii Gas. Locul este înțesat cu restaurante și cluburi transformate în locuri de odihnă sau relaxare. În plus, puteți face și o plimbare cu barca – căsuțele construite în stil Victorian par și mai frumoase din acest unghi. Interesant este că Birmingham se poate lăuda cu mai multe canale decât însăși Veneția - încă un motiv pentru care trebuie să veniți aici în city break!
Ce mai trebuie neapărat să vedeți: Kings Norton (datează din Evul Mediu), Biserica Sfântul Martin, Catedrala Anglicană a Sfântului Patrick, Catedrala Catolică a Sfântului Chad sau Catedrala Greco-Ortodoxă ridicată lui Theotokos și Sfântului Andreas, precum și Sala Aston cu interioarele sale bine conservate de secole. 
Dacă ați visat din copilărie să vedeți ce se întâmplă într-o fabrică de ciocolată, Birmingham este locul perfect pentru dvs! Nu departe de oraș se află Lumea lui Cadbury, unde veți putea face un tur pentru a afla mai multe despre cum se fabrică ciocolata, dar și pentru a vă delecta cu bunătăți cu cacao. Pentru un city break complet, recomandăm și Sutton, Rezervația Naturală din interiorul unui oraș numărul unu în lume.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Birmingham Airport pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Birmingham Airport pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Birmingham Airport, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Birmingham Airport?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Birmingham Airport atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Birmingham Airport