Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Bar Harbor Hancock County

Hancock County

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-5 (iarna)
  Valută: Dolar american (USD)

 • Canoe sau caiac?

  În vecinătatea portului funcționează câteva centre de închirieri echipament sportiv de apă. Va trebui doar să alegeți între un caiac sau o canoe și sunteți gata de a pleca într-o aventură.

 • Muzeul Abbe

  Nu vă puteți încheia city-break-ul în Bar Harbor fără o vizită la Muzeul Abbe – un loc unde sunt expuse obiecte de uz casnic, suveniruri și unde se spun legende despre precursorii acestor meleaguri, tribul indian Wabanaki.

 • În căutare de adrenalină?

  Nu ratați o vizită la Școala de Alpinism Acadia Mountain Guides, aflată pe Strada 228. Un instructor experimentat vă va arăta cât de incitantă este o ședință de cățărare, când în loc de pământ, privind în jos, veți zări doar apele oceanului.

De ce merită să vizitați Bar Harbor?

Unul dintre orașele situate cel mai la vest în Statele Unite, Bar Harbor este situat pe Insula Mount Desert. În prima jumătate a secolului 20 acesta era faimos printre americanii înstăriți, care dețineau în zonă reședințe de vară. Bar Harbor este locul ideal pentru un city-break relaxant în aer liber, aici existând rute și poteci special amenajate pentru iubitorii de drumeții în natură. O astfel de zonă este Muntele Cadillac, cu o altitudine de 466 de metri deasupra nivelului mării (cea mai mare înălțime înregistrată pe coasta Oceanului Atlantic). Dacă însă sunteți amatori de mountain-biking, veți fi încântați de pistele și traseele special amenajate pentru bicicliști. Vă doriți mai degrabă aventuri pe apă? Nimic mai simplu. În capătul străzii principale din oraș veți putea zări portul din oraș, unde vă veți putea avânta într-o expediție pe apă. În timpul ședințelor de scufundări veți admira vietăți marine precum homari, foci, iar de sunteți cu adevărat norocoși, veți putea asculta chiar un cântec de... balenă! Dacă, în schimb, nu vă doriți să intrați la apă, localnicii vă pun la dispoziție bărci cu care puteți porni în croaziere către farurile din larg, de unde veți putea admira frumusețile naturii pe mare. Vecinătatea oceanului este principala explicație pentru preparatele ridicate la rang de artă culinară de către chefii americani din Bar Harbor. Recomandarea noastră este C-Ray Lobster (de pe 882 State Highway 3), unde veți degusta delicioșii raci cu midii și porumb.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Bar Harbor Hancock County pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Bar Harbor Hancock County pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Bar Harbor Hancock County, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Bar Harbor Hancock County?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Bar Harbor Hancock County atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Orarul zborurilor: Bar Harbor (ME)