Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul El Catey Presidente Juan Bosch Intl

Presidente Juan Bosch

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Peso dominican (DOP)

 • Aromele El Catey

  Delicioasă, mâncarea preparată ca la mama acasă în localul Mr. Pollo de pe Avenida Colon vă așteaptă. Puteți comanda direct din meniu sau puteți alege să vă organizați singuri platoul, încercând din toate câte puțin – mmm, o bunătate!

 • Cacao

  Nagua și satele din apropiere se bazează exclusiv pe turism și agricultura locurilor. În această parte a insulei puteți ajunge să cunoașteți cum se cultivă, culeg și prelucrează mai apoi boabele de cacao, nucile de cocos sau orezul.

   

 • Clima

  Temperatura nu fluctuează foarte mult pe parcursul unui an – variază între 28 și 31 de grade Celsius. La fel și cu ploaia. Cele mai sărace luni în precipitații sunt februarie și martie, în timp ce în intervalul septembrie-decembrie plouă constant.

El Catey și ecoturismul bine înțeles

El Catey este orașul dominican situat pe insulă care încântă turiștii, în special pe cei pasionați de ecoturism. Regiunea nu are stațiuni de vacanță clasice, însă este ideală pentru amatorii unui city break într-o regiune agrară, tradițională, ale cărei monumente naturale sunt reprezentate de zonele Cabo Francés Viejo, Laguna Dudú și Plaja Diamante. Fanii scufundărilor vor fi încântați de Laguna Dudú, singurul loc din lume unde poți înota prin scufundare dintr-un lac natural în altul. Țărmul este și el unul special, înțesat cu peșteri, unele dintre ele cu o vechime impresionantă, precum Taino, unde pe pereții săi înalți de peste 30 m veți observa inscripții datând din era pre-columbiană. 

Cea mai frumoasă plajă este Diamante. În timp ce admirați vegetația înconjurătoare, cu speciile sale extraordinare, veți resimți sub picioare nisipul fin și apele răcoroase, de un albastru azuriu ireal. Locul este unul preferat de familiile cu copilași sosite aici pentru o vacanță relaxantă. Din apropiere puteți chiar închiria echipament de înot sau o canoe ori o bărcuță cu care puteți pleca în larg.

La o distanță de 40 km de Nagua se află Parcul Național Cabo Francés Viejo, declarat monument natural în anul 2009. Caracteristica sa de bază o constituie culoarea turcoaz a apei oceanului, regiunea fiind totodată un cadru propice pentru amatorii de alpinism și cățărări. Ajunși aici, cu siguranță veți observa și cele trei faruri din depărtare, cu o vechime impresionantă – peste 150 de ani!

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri El Catey Presidente Juan Bosch Intl pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri El Catey Presidente Juan Bosch Intl pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri El Catey Presidente Juan Bosch Intl, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri El Catey Presidente Juan Bosch Intl?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri El Catey Presidente Juan Bosch Intl atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din El Catey Presidente Juan Bosch Intl