Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Kayseri Erkilet

Erkilet

 • Informații generale

  Limba oficială Turcă
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Lira turcească (TRY)

 • Döner Kümbet

  Această denumire vă sună cunoscută? Döner Kümbet este un mormânt Seljuq, al cărui dom pare a se roti în jurul axei (identic cu aspectul unui döner kebab gătit vertical într-o rotiserie).

 • Parcul Național Göreme

  La o oră distanță de Kayseri, către vest, veți regăsi parcul cu peste 350 de sanctuare cioplite în piatră, datând din vremuri bizantine. Cele mai vechi fresce poartă amprenta secolului 9 î.Hr., valea fiind descoperită de localnici în anul 1907.

 • Erciyes Dağı

  Vulcanul inactiv al Muntelui Ereiyes, cu o altitudine de 4000m și înconjurat de domuri de lava, este destinația perfectă pentru drumeții montane, fiind îndrăgit și de alpiniștii experimentați. În timpul sezonului rece devine stațiune de ski.

De ce merită să vizitați Kayseri?

În centrul Turciei, chiar la poalele Muntelui Erciyes, se află orașul Kayseri, cunoscut cândva sub numele de Mazaca, mai apoi redenumit Capaddocia în onoarea lui Caesar Tiberius. Dacă vă aflați în Kaisery pentru un city-break, vă recomandăm vizitarea orașelor subterane Kaymakli și Derinkuyu, folosite în vremuri străvechi de către creștini ca și ascunzători din calea inamicilor musulmani și romani. În cel din urmă veți regăsi cămăruțe bine conservate, săpate în piatră, care deserveau ca și grajduri, crame, beciuri, săli de masă ori chiar sanctuare pentru rugăciune. Kaymakli este construit pe 8 niveluri, dintre care doar 4 sunt deschise publicului. În căutare de suveniruri, puteți încerca o vizită la Marele Bazar, aflat nu departe de Marea Moschee. Este greu de crezut că acest cartier comercial are o vechime de peste 800 de ani. Acoperit integral, acest labirint de standuri nu constituie doar o atracție pentru turiștii sosiți în zonă, ci este în același timp preferatul localnicilor. De aici vă puteți procura, de exemplu, faimoasa pastramă turcească, la un preț mai mult decât rezonabil. Dacă vă doriți să degustați câteva preparate turcești, nu ratați localul Elmacioglu Iskender, aflat pe Cumhuriyet Mahallesi. Aici veți descoperi gustul autentic al unui kebab ori cât de delicioasă este mâncarea de tip halal (cu specific musulman). Sau poate veți dori să savurați una dintre gustările tradiționale din regiunea Kayseri – kaymak, care nu are egal în bucătăria mondială!

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Kayseri Erkilet pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Kayseri Erkilet pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Kayseri Erkilet, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Kayseri Erkilet?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Kayseri Erkilet atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Kayseri Erkilet