Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Ciudad del Este Guarani Intl

Guarani

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă, Guarani
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-3 (iarna)
  Valută: Gurani (PYG)

 • Numele orașului

  Orașului Ciudad del Este (Orașul Estului) i s-a schimbat denumirea de două ori. Inițial, acesta purta numele de Puerto Flor de Lis, ulterior schimbându-se în Puerto Presidente Stroessner, în onoarea celebrului dictator al Paraguayului.

 • Cea mai faimoasă băutură

  Una dintre sursele de venit în regiune este agricultura, incluzând aici cultivarea plantei yerba mate, o infuzie aromată devenită din ce în ce mai populară în întreaga lume astăzi.

 • Prietenia Taiwan-Paraguay

  În Ciudad del Este se află unul dintre cele mai mari grupuri asiatice din America de Sud. Construcția clădirii primăriei a fost sponsorizată de către guvernul taiwanez, ca o înțelegere după ce Paraguay și-a retras candidatura de la Națiunilor Unite. 

Ciudad del Este – mâncare delicioasă și yerba mate

Orașul paraguayan aflat de-a dreapta Râului Parana se învecinează la graniță cu Brazilia și Argentina. Datorită culturii influențate de acești vecini, Ciudad del Este e considerat al doilea cel mai populat centru urban al țării

Ce e de văzut dacă ajungeți aici în vacanță ? Regiunea este relativ tânără și fascinează prin varietatea de activități comerciale desfășurate. Sectorul de duty-free este extrem de dezvoltat, astfel încât orașul este considerat „magazinul universal” al Americii de Sud. Pentru că de obicei produsele expuse la vânzare nu sunt etichetate cu prețuri, vă recomandăm să negociați pentru orice obiect pe care vreți să-l cumpărați. Modul principal de deplasare prin oraș este cu autobuzul. Chiar dacă majoritatea au o înfățișare rudimentară și par nesigure, culorile vii care le îmbracă și podelele din lemn vă vor tenta să le încercați măcar pentru o plimbare.

În ceea ce privește bucătăria tradițională paraguayană, nimic din ce v-am putea spune noi nu ar fi pe măsura gusturilor și aromelor. Vă recomandăm unul dintre localurile preferate de turiști, precum SAX Department Store din Mall-ul Aviadores del Chaco, unde veți avea parte de fripturi impecabil preparate și de pizza ca la ea acasă. Cei tentați să deguste specialități tradiționale sunt invitați la Barul Capitão (pe Los Lapachos y Las Tacuaras).

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Ciudad del Este Guarani Intl pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Ciudad del Este Guarani Intl pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Ciudad del Este Guarani Intl, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Ciudad del Este Guarani Intl?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Ciudad del Este Guarani Intl atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Ciudad del Este Guarani Intl