Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Malaga Costa del Sol

Costa del Sol

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Orașul lui Picasso

  Pablo Picasso, părintele Cubismului în pictură, s-a născut în Malaga. Turiștii îi pot vizita casa părintească din Plaza de la Merced sau Muzeul Picasso din Malaga aflat pe strada San Agustin, unde pot admira lucrări din fiecare etapă a creației sale.

 • Pompidou de Spania

  Orașul devine în mod cert capitală culturală a sudului Spaniei. Centrul Georges Pompidou (Muzeul de Artă Modernă din Paris) și-a deschis recent aici o filială a muzeului.

 • Faceți cunoștință cu Banderas

  Malaga este și orașul natal al lui Antonio Banderas. Conform mijloacelor media, îl puteți întâlni pe actor pe Strada Larios frecvent în perioada sărbătorilor de Crăciun sau a procesiunilor de Paște.

De ce merită să vizitați Malaga?

Se spune că în Malaga (capitala Costa del Sol, situată în sudul Peninsulei Iberice) veți resimți adevăratul spirit spaniol, cu ospitalitatea și bucuria pentru viață caracteristice, barurile cu tapas deschise până noaptea târziu, arhitectura eclectică, vreme însorită cea mai mare parte a anului și… coridele! Un loc ideal pentru o vacanță, așadar!
Malaga încântă prin clădiri istorice bine conservate în timp, datând din fiecare epocă, dar și prin străzi înguste care îmbie la plimbări. Veți găsi ruine ale teatrului Roman (Teatro Romano), ale Fortăreței Mauritane Alcazaba unde se află Muzeul de Arheologie sau ale unei catedrale gotice încă neterminate (Catedrala din Malaga). De departe, atracția orașului o constituie Castelul de Gibralfaro, cu cea mai frumoasă priveliște asupra centrului orașului și mării. Vizitați-l noaptea – este o experiență remarcabilă!
Plaja Malagueta, una dintre cele mai mari și populare, se află în estul orașului. Recomandăm să explorați și plaja Las Acacias de lângă promenada Picasso. Dacă sunteți în căutare de experiențe unice în vacanță, mergeți și în Guadalmar (stațiune pentru nudiști). Pentru o ședință serioasă de shopping, recomandăm Strada Larios sau Atarazanas, cea mai veche piață a orașului, unde veți găsi specialități locale (ulei de măsline, pește proaspăt, fructe de mare și produse de artizanat). 
Vacanța nu va fi completă dacă nu gustați peștele proaspăt și fructele de mare fripte delicioase, dar și tradiționalele tapas.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Malaga Costa del Sol pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Malaga Costa del Sol pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Malaga Costa del Sol, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Malaga Costa del Sol?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Malaga Costa del Sol atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Malaga Costa del Sol