Meniu

Căutați bilete de avion Finlanda - spre Finlanda

Arată filtrele

Finlanda

 • Helsinki
 • Turku
 • Informații generale

  Limba oficială Finlandeză, Suedeză
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • La căldură

  În timpul șederii în Finlanda și mai ales dacă ați optat pentru un city-break în Helsinki, vă recomandăm preferata turiștilor: sauna Kotiharjun pe bază de lemn ars, ultimul loc public de acest fel din capitala finlandeză.

 • O croazieră pe insulă

  Din portul din Helsinki puteți ajunge cu barca pe Insula Suomenlinna. O fostă fortăreață apărând atacul împotriva orașului dinspre mare, astăzi fascinând cu natura impresionantă și muzeul din zonă.

 • Un sanctuar din piatră

  La 30 de minute distanță de port, în districtul Töölö, se află Temppeliaukio, biserica din piatră, unul dintre cele mai vechi sanctuare din întreaga Finlanda.

De ce merită să vizitați Helsinki?

Helsinki este destinația perfectă pentru un city-break. Îl recomandă tehnologia modernă, arhitectura minimalistă și bucătăria tradițională savuroasă bazată pe preparate din pește și vânat. Deși iernile sunt destul de friguroase aici, nu vă faceți griji – capitala Finlandei vă va fascina în oricare alt anotimp! Panorama oferită de orașul finlandez este una a formelor simpliste, martore fiind chiar clădirea Helsingin päärautatieasema, o gară feroviară din centru, dar și sediul Parlamentului (Eduskunta), precum și numeroasele sale sanctuare. Cel mai recunocut de către turiști este edificiul de un alb imaculat, ridicat în stil neoclasic, Catedrala Luterană Tuomiokirkko (pe dealul de lângă Piața Senatului); tot de neratat în timpul unui city-break, este și Catedrala Uspenski, construită din cărămidă roșie (aflată pe Insula Katajanokka Skatudden), de-a dreptul impresionantă. O altă bijuterie arhitecturală este Capela Tăcerii (Kampin Kapelli), un edificiu ultramodern, minimalist aflat în cartierul de afaceri Kamppi. Aceasta este deschisă vizitatorilor zilnic, până la ora 20:00. Bucătăria modernă finlandeză este un mix de specialități tradiționale cu rețete actuale, în stil continental. În restaurante precum Juuri (Korkeavuorenkatu), Lappi aflat pe Annankatu, precum și la Finnjavel (de pe Etelaeranta) veți putea savura preparate felurite: poronpaisti (o friptură de căprioară), leipäjuusto (brânză de vacă prăjită) sau perunamuusi cu lihapullat (piure de cartofi cu chifteluțe).

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Finlanda pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Finlanda pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Finlanda, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Finlanda?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Finlanda atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Finlanda