Meniu

Căutați bilete de avion spre Trabzon

Arată filtrele

Trabzon

 • Informații generale

  Limba oficială Turcă
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Lira turcească (TRY)

 • Minunea din piatră

  La 40 km distanță de Trabzon, în parcul natural Altındere Vadisi Milli Parkı, se află uluitoarea mănăstire Sumela, sculptată în piatră, care pare atașată vertical de rocă. Puteți ajunge aici într-o plimbare pe jos, cu autobuzul ori cu mașina.

 • Explorați subteranul

  Merită să vizitați peștera Çalköy Mahallesi – cea mai mare din Turcia și una dintre cele mai lungi din lume. Cu o adâncime de peste 4 km, doar 1 km de pasaj subteran este deschis publicului. Nu vă uitați jacheta, este destul de răcoare înăuntru!

 • Suveniruri locale

  Coasta Mării Negre este recunoscută pentru câmpurile sale cultivate cu migdale și alune de pădure. În apropiere de Rize, nu departe de oraș, veți descoperi plantațiile de ceai, faimoase pentru ceaiul negru turcesc. 

   

Descoperiți Drumul de Mătase în Trabzon

Originile Trabzonului datează din secolul 1 î.Hr., atunci când populația din Milet, unul dintre principalele centre comerciale ale culturii elene, a fondat regiunea Trapezous în apropierea istoricului Drum al Mătăsii. Acest drum este celebru pentru comerțul cu aur, parfum și struguri dinspre Bătrânul Continent către Asia și viceversa, prin negoțul cu materiale prețioase, hârtie și fier dinspre China către Europa prin Orientul Mijlociu.


Dacă veți opta pentru un city break în Trabzon, vizitați neapărat una dintre plajele urbane sau dealul Boztepe care domină orașul – puteți ajunge acolo la pas sau cu autobuzul (dolmush). De aici veți vedea panorama superbă a orașului, dar vă veți și putea relaxa la unul dintre localurile ce servesc specialități precum: porumb copt, deliciosul ceai Rize (servit din samovar sau din infuzoare), iar mai apoi puteți achiziționa suveniruri de la unul dintre bazarurile din apropiere.


O vacanță în acest oraș situat pe malul Mării Negre va avea o ofertă gastronimică bogată în preparate din pește. Printre cele mai populare feluri de mâncare se numără bunătățile preparate din sturioni (mersin balığı), calcan și anșoa europeană (hamsiile). Acestea vă pot fi servite ca atare, prăjite, fripte sau coapte, ori cu garnituri din orez (pilaf), pide, omlete ori güveç (tocăniță de legume).

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Trabzon pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Trabzon pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Trabzon, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Trabzon?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Trabzon atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Trabzon

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Trabzon

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Trabzon!

Alegeți hotel în Trabzon