Meniu

Căutați bilete de avion spre Trujillo

Arată filtrele

Trujillo

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă, Quechua, Aymara
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Sol (PEN)

 • Festivalul Dansului Național

  Trujillo este capitala dansului Marinera, dansul național peruan. Dacă sunteți fanii ritmurilor fierbinți, cu o coregrafie expresivă, atunci vă recomandăm vizitarea orașului în luna ianuarie, atunci când are loc Trujillo Marinera Festival. 

 • Lecția colorată de istorie

  În apropiere de Trujillo se află Laguna Conache. Aceasta este locul ideal nu doar pentru relaxare pe plajă, ci și pentru practicarea surf-ului pe nisip. Închiriați o placă, alegeți un instructor pentru o lecție și distrați-vă altfel!

   

   

 • Surf pe nisip

  Nu departe de Trujillo se află Laguna Conache. Dacă vă doriți o vacanță altfel, acesta este locul perfect nu doar pentru scăldat în soare, ci este ideal și pentru practicarea surf-ului extrem pe nisip.

Vacanță în Trujillo – pe urmele civilizațiilor precolumbiene

Dacă vreți să descoperiți urmele civilizațiilor precolumbiene, precum Mochica și Chimu, Trujillo este cel mai bun punct de plecare. La doar 5 km depărtare este situat Chan Chan, cel mai mare oraș precolumbian din America de Sud. Alte situri arheologice extraordinare sunt Huaca de la Luna (Templul Lunii), Huaca del Sol (Piramida Soarelui) sau El Brujo (complex arheologic). 

Trujillo, cu centrul vechi compact și cu clădirile colorate și impunătoare, este unul dintre cele mai elegante orașe coloniale. Inima orașului și centrul său istoric sunt reprezentate de Plaza de Armas și străzile Pizarro și Ayacucho. Vizitați catedrala de secol 17 cu fațada sa luxuriantă de culoare galben aprins, Monumentul Libertății al lui Edmond Moeller, vilele superbe (casonas) și clădirile coloniale ce uimesc prin stilul unic, zidurile colorate și holurile frumos ornamentate. De văzut: casa Tinoco, casa Calonge, casa Ganoza sau Emancipation.


Ce puteți degusta în vacanță? Ceviche (cebiche) este o rețetă de salată veche de peste 2000 de ani, ale cărei ingrediente sunt bucăți mărunte din carne de pește, lămâie, ceapă, sare și chilli. Alte delicatese regionale includ shambar, o supă de fasole și șuncă afumată servită cu garnitură de porumb copt, și supa teologa, o fiertură din carne de curcan sau pui servită cu pâine, cartofi, lapte și brânză. În timpul vacanței vă puteți bucura de aceste bunătăți la unul dintre restaurantele: El Celler de Cler, Jugueria San Agustin și El Mochica. 

 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Trujillo pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Trujillo pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Trujillo, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Trujillo?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Trujillo atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Trujillo

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Trujillo

Orarul zborurilor: Trujillo

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Trujillo!

Alegeți hotel în Trujillo