Meniu

Căutați bilete de avion spre Tepic

Arată filtrele

Tepic

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC-6 (vara), UTC-7 (iarna)
  Valută: Peso mexican (MXN)

 • Pentru iubitorii de artă

  În centrul orașului de vacanță Tepic, pe strada Zacatecas Norte 284, se află muzeul dedicat creației faimosului poet și nuvelist mexican Amado Nervo.

   

 • O vacanță dinamică

  Dacă sunteți în căutare de activități energizante, recomandarea noastră este parcul La Loma. Este situat pe Calle Mojave și are amenajat chiar și un spațiu pentru pasionații de paintball.

 • Un orășel fermecător

  La o distanță de 50 de km de Tepic se află încântătorul oraș-port San Blas. Dacă în trecut a fost martor al nenumăratelor bătălii pentru independența Mexicului, astăzi se laudă cu plaje liniștite, peisaje pitorești, floră și faună exotice.

   

Tepic: orașul agricol mexican, reprezentant al culturii Huichol

Tepic este cel mai mare oraș al statului Nayarit și un centru urban faimos pentru agricultura practicată în zonă. Localnicii cultivă trestie de zahăr, tutun și citrice, susținând economic regiunea. Aici veți putea să vedeți și populația indigenă Huichol, umblând pe străzi în straiele populare colorate. Frumusețea naturală a zonei este dată de lacurile și cascadele numeroase, care vă vor tăia respirația. De asemenea, vulcanul Sangangüey și plajele însorite de la Oceanul Pacific completează acest tablou și îmbie turiștii să le descopere.

Din punct de vedere architectural, una dintre clădirile care merită vizitate este Catedrala de la Purísima Concepción, cu două clopotnițe impresionante. Un alt element arhitectural deosebit este sediul guvernului, aflat pe Avenida México Norte. Aici veți putea admira frumoase picturi murale realizate la sfârșitul anilor ‘90, semnate de către ilustrul Jose Luis Soto – de văzut dacă ajungeți aici în vacanță!

Atmosfera urbană este perfect reflectată de Plaza de Armas, construită în locul ruinelor vechiului oraș. Este unul dintre preferatele localnicilor și turiștilor atunci când vorbim de distracție și cumpărături de chilipiruri. Cadrul este și el unul pe măsură: în piață veți găsi fântâni multicolore iluminate,  iar în zilele de miercuri puteți asista la spectacole de muzică live și de dans. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Tepic pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Tepic pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Tepic, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Tepic?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Tepic atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Tepic

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Tepic

Orarul zborurilor: Tepic

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Tepic!

Alegeți hotel în Tepic