Meniu

Căutați bilete de avion spre Tumbes

Arată filtrele

Tumbes

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă, Quechua, Aymara
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Sol (PEN)

 • Gastronomia

  Mâncărurile tradiționale sunt îmbogățite cu condimente locale, cum este Majarisco, spre exemplu. Mâncarea este făcută cu banane verzi și tocană de creveți. Băutura locală este Chinguirito, o combinație de brandy și apă de cocos. Yum!

 • Ce nu trebuie ratat

  Playa Bocapán (Contralmirante Villar), Băile Termale de la Hervideros și Aguas Verdes – zonă de comerț situată la 27 km și 30 de minute distanță de Tumbes, adiacentă cu orașul ecuadorian Huaquillas.

 • Ce vă recomandăm

  Piața principală – pentru că scoate în evidență o carapace acustică ce este acoperită cu un mozaic, biserica San Nicolás de Tolentino (construită în secolul 17), rămășițele arheologice de la Cabeza de Vaca y Playa și Mangrovele din Puerto Pizarro.

Ce trebuie să știți despre Tumbes

Tumbes se află în regiunea peruviană de nord-vest, la 1.256 km nord de Lima și la doar 30 km de Ecuador. Are un peisaj de coastă absolut incredibil, acesta fiind și casă pentru diverse ecosisteme - vezi estuarele și mangrovele, pădurea tropicală, dar și cea ecuatorială uscată. 
Orașul este localizat într-o zonă cu climat exclusiv tropical, ceea ce înseamnă că este cald pe tot parcursul anului, iar temperaturile variază între 20.5°C to 32°C.
Principalele produse agricole ale regiunii sunt tutunul, orezul, bumbacul, bananele și cartofii dulci.
Printre cele mai cunoscute manifestări culturale din zonă se numără Cumananas, un cvartet de versuri inspirate de dragoste, moarte și divin, acompaniate de cântec de chitară. 

 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Tumbes pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Tumbes pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Tumbes, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Tumbes?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Tumbes atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Tumbes

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Tumbes

Orarul zborurilor: Tumbes

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Tumbes!

Alegeți hotel în Tumbes