Meniu

Căutați bilete de avion spre Santa Marta

Arată filtrele

Santa Marta

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Peso columbian (COP)

 • Petrecere pe plajă

  La lăsarea serii, toți muzicanții se adună pe plajă. Turiștii îi plătesc pentru diverse recitaluri, iar petrecerile durează de obicei până în zori. 

 • Cât de prietenoși sunt columbienii

  Ca majoritatea popoarelor latine, columbienii sunt oameni calzi. Când se întâlnesc, bărbații dau noroc, iar femeile se sărută pe obrazul drept. 

 • Panorama fascinantă

  Alt lucru ce fascinează în Santa Marta sunt peisajele care taie respirația – într-o zi însorită, în timp ce vă întindeți pe plajă, puteți admira vârfurile înzăpezite ale Sierra Nevada.

De ce merită să vizitați Santa Marta

Santa Marta este unul dintre cele mai vechi orașe din America de Sud, fondate de europeni. Acesta se află la poalele Sierra Nevada, și a fost întemeiat în 1525 de Rodrigo de Bastidas. Locul pe care se află astăzi orașul nu a fost ales întâmplător – în zonă existau rezerve însemnate de aur, însă localnicii nu le considerau valoroase. Astfel, spaniolii exploatau acest minereu, și îl trimiteau spre Europa.

Astăzi, motivul principal pentru care turiștii aleg să-și petreacă vacanța în Santa Marta sunt plajele. Odată plictisiți de bătaia brizei și a soarelui, vă puteți alege una dintre numeroasele atracții din zonă – diving, înot cu delfinii, sau sporturi de apă cu doze crescute de adrenalină – toate acestea vă vor ține ocupați și distrați multă vreme.

Pe parcursul șederii în Santa Marta, păstrați-vă timp și pentru o vizită la Orașul Pierdut, un loc construit cu 700 de ani înaintea civilizației Tairona, care a fost distrus de coloniști. Vă puteți plimba prin piețele vechi, puteți admira sistemul de drumuri și tunele, sau rămășițele caselor ridicate din lut și paie. Dacă sunteți pasionați de arheologie, o vizită la Rezervația Naturală Taironaka este de neratat, pentru că adăpostește câteva case parțial reconstruite ale indienilor din zonă.

Dacă nu v-ați rezervat încă biletele, orientați-vă către perioada august-septembrie, când are loc Festivalul Internațional de Teatru, cu o tradiție din 1989.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Santa Marta pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Santa Marta pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Santa Marta, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Santa Marta?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Santa Marta atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Santa Marta

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Santa Marta

Orarul zborurilor: Santa Marta

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Santa Marta!

Alegeți hotel în Santa Marta