Meniu

Căutați bilete de avion spre San Juan

Arată filtrele

San Juan

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă, Engleză
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Dolar american (USD)

 • Intrarea în țară

  Puerto Rico este o regiune neincorporată a Statelor Unite, așadar aveți grijă: pentru a intra în țară, aveți nevoie de viză. În schimb, nu este necesar niciun vaccin special. 

 • Pădurea tropicală El Yunque

  Una dintre cele mai mici, dar printre cele mai bogate când vine vorba de biodiversitate – unele specii pot fi găsite doar aici. Puteți să o vizitați pe cont propriu, însă este recomandat să luați un tur ghidat – plimbările sunt foarte lungi.  

 • Mâncare

  Mergeți la Don Ruiz Coffee Shop pentru cafea autentică din Yauco, La Tortuga Pizzeri și Panaderia pentru dulciurile tradiționale (patiserie pufoasă umplută cu brânză), La Fatoria pentru băuturi și Bar El Convento pentru o masă delicioasă.

Ce trebuie să știți despre San Jose

Un mix interesant între un oraș cultural și un paradis caribian – acesta este San Jose. Orașul oferă un centru istoric extrem de interesant, dar și muzee, malluri, cluburi și restaurante pe alese. Așadar, este o destinație foarte bună, indiferent dacă vreți să învățați puțină istorie, să vedeți peisaje incredibile, să savurați mâncăruri bune sau să faceți cumpărături. 
Puteți să începeți exploratul cu clădirile istorice. Fort San Felipe del Morro (fort sau castel unde puteți admira una dintre cele mai frumoase priveliști din oraș), Fort San Cristobal și La Fortaleza – prima construcție a orașului încă în funcțiune din America. Și dacă tot vorbim de antichități, Viejo San Juan (or Sfântul Ion Cel Bătrân), fondat în 1520, trebuie vizitat neapărat, mai ales că regiunea este protejată de UNESCO.
Când vine vorba de plaje, Ocean Park (situat în regiunea Santurce) stă în fruntea listei. O plajă tipic caribiană, cu ape clare și liniștite, scoasă parcă direct de pe cărțile poștale. Zona este însă la fel de potrivită pentru sporturi (kitesurfing), dar și pentru plimbări – zonele învecinate sunt cunoscute pentru pereții plini de graffitti, picturi murale și lucrări artistice. 
Dacă vreți să mergeți și la o sesiune de shopping, San Jose este o destinație bună pentru asta. Puerto Rico face parte din Statele Unite ale Americii, deci este un loc bun unde să vă lăsați banii fără regrete (prețurile sunt similare cu cele din America de Nord). Pontul nostru? Vizitați Ashford Avenue din districtul Condado – centrul de shopping este impresionant!

Aeroporturi în San Juan

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre San Juan

Orarul zborurilor: San Juan

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în San Juan!

Alegeți hotel în San Juan