Meniu

Bilete avion Rostov-pe-Don - Căutați bilete de avion spre Rostov-pe-Don

Arată filtrele

Rostov-pe-Don

 • Informații generale

  Limba oficială Rusă
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Rubla rusească (RUB)

 • Orașul jazz-ului

  Unul dintre lucrurile cu care se mândrește Rostov-pe-Don sunt numeroasele festivaluri de jazz desfășurate pe tot parcursul anului. Cel mai popular în rândurile turiștilor este Donskaya Vesna.

 • Momente de relaxare

  Verile în Rostov sunt extraordinar de relaxante. Cei mai mulți localnici și turiști ies la scăldat pe malul stâng al râului, amenajat cu o plajă urbană.

 • Orașul monumentelor

  În localitatea rusească cetățenii obișnuiesc să comemoreze oameni și evenimente. Din peste 100 de monumente înălțate, cel al copilei cu floricele violete în poală vă va capta cu siguranță privirea.

   

Rostov-pe-Don – locul unde puteți vedea tigri siberieni (albi)

Rostov-pe-Don este considerat a fi o reală perlă arhitecturală. Situat în sudul Rusiei, chiar la granița cu Ucraina, centrul urban se laudă cu 482 clădiri istorice și 70 de monumente arheologice. Pe majoritatea dintre ele le veți găsi în centrul vechi, îndeosebi pe strada Sadovaya, una dintre cele mai vechi și mai frumoase din Rostov. Totuși, strada Pushkin, întinsă pe o distanță de 3,5 kilometri, este preferata localnicilor. Aici veți găsi o mulțime de cafenele și baruri, fiind locul ideal în care să faceți cunoștință cu ospitalitatea rusească în vacanța petrecută în Rusia. 

Un alt punct de atracție într-un city break aici este Catedrala Ortodoxă Nașterea Maicii Domnului. Ridicată în anul 1860, aceasta se află în piața mare a orașului și este ușor de zărit datorită culorii albe impecabile. Mergând mai departe, vă recomandăm să vizitați grădina zoologică din oraș, una dintre cele mai prolifice și mai frumoase din Rusia. Deschis în anul 1927, parcul zoologic adăpostește specii diverse de maimuțe, tigri amur (siberieni) și chiar urși polari.

Deliciile culinare ale zonei sunt în aceeași măsură accesibile și gustoase. Unul dintre localurile care deja vă așteaptă să vă convingă de acest lucru este Zloty Klos, aflat pe Bolshaya Sadovaya. Meniul este unul variat, cu sandvișuri, plăcintă cu ouă prăjite, dar și felurite gustări și preparate tradiționale.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Rostov-pe-Don pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Rostov-pe-Don pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Rostov-pe-Don, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Rostov-pe-Don?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Rostov-pe-Don atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Rostov-pe-Don

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Rostov-pe-Don

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Rostov-pe-Don!

Alegeți hotel în Rostov-pe-Don