Meniu

Căutați bilete de avion spre Porto Alegre

Arată filtrele

Porto Alegre

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Cultura

  Oraș multicultural, Porto Alegre adună multe fețe, origini religioase și etnice, consecință a colonizării portugheze, dar și a imigrării numeroaselor națiuni:  germani, italieni, spanioli, africani etc. 

 • Tradiții

  Grătarul de duminică, mersul la stadion pentru un meci cu Inter sau Grêmio sau după amiezile petrecute bând chimarrão în Redenção sau Parcão – acestea sunt doar câteva dintre tradițiile prețuite de localnici.

 • Populație

  Locuitorii regiunii de sud a Braziliei par de obicei mai reci decât restul (clima e probabil de vină!). Dar nu vă lăsați convinși de această primă impresie – în spatele aparentei seriozități, se ascunde un gaucho foarte primitor și educat. 

Porto Alegre

Porto Alegre este capitala statului Rio Grande do Sul, dar și cel mai mare oraș din Brazilia de Sud. Colonizat de portughezi, a devenit un mix interesant de culturi după sosirea germanilor, italienilor, libanezilor, dar și a altor națiuni, lucru ușor de observat și dacă ieșiți doar la masă: veți găsi o sumedenie de restaurante cu mâncare tradițională, dar și cu specific internațional. Noi vă recomandăm: Al Nur (unul dintre cele mai bune restaurante cu specific arăbesc), Ratskeller Baumbach (pentru bucătăria nemțească) și Peppo (pentru mâncarea italienească). O singură vacanță și experimentați cel puțin 5 lumi diferite într-una singură! Ăsta da chilipir!
Ce trebuie neapărat să știți: orice duminică în Porto Alegre (în aproape orice oraș Gaucho, de fapt), începe cu un grătar. Familiile se adună în jurul acestuia pentru a discuta, pentru a se pune la curent cu ultimele știri și pentru a se bucura de o masă bună. Există și o opțiune mai simplă: unii merg direct la un steakhouse – găsite din prisos în capitala Rio Grande del Sol. Opțiunile ușor mai scumpe sunt ultra cunoscute, vezi Freio de Ouro (Frâna de aur), Barranco, Schneider și Na Brasa.
Fiind unul dintre cele mai împădurite orașe ale Braziliei, Porto Alegre abundă în peisaje impresionante, începând cu lacul Guaíba (unde vă va izbi imaginea tipică de carte poștală) și continuând cu "cea mai frumoasă stradă din lume", pe numele ei adevărat Gonçalo de Carvalho (declarată spațiu istoric, cultural, ecologic și de mediu protejat).

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Porto Alegre pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Porto Alegre pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Porto Alegre, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Porto Alegre?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Porto Alegre atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Porto Alegre

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Porto Alegre

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Porto Alegre!

Alegeți hotel în Porto Alegre