Meniu

Căutați bilete de avion spre Perugia

Arată filtrele

Perugia

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Fabrica de ciocolată

  Orașul este renumit pentru ciocolata produsă la Fabrica Perugina. Aceasta este cunoscută în toată lumea, și din 1988 a intrat în grupul Nestle. În fiecare an, în octombrie, ciocolata Perugina este atracția principală de la Festivalul Ciocolatei.

 • Palazzo dei Priori sau Castelul lui Dracula?

  Una dintre atracțiile orașului o constituie Palazzo dei Priori. Legendele spun că prizonierii de aici erau împinși de la ferestre, în timp ce capetele lor erau trase în țeapă pe zidurile cetății. 

 • Festivalul de jazz Umbria

  În fiecare an în luna iulie, Perugia găzduiește unul dintre cele mai importante festivaluri de jazz din lume. Această tradiție datează din anul 1973, evenimentul întinzându-se pe durata a zece zile. 

De ce merită să vizitați Perugia?

Perugia este capitala regiunii Umbria din centrul Italiei, situată între Lacul Trasimeno și râul Diber. Orașul a fost menționat prima dată în secolul 3 (î. Hr.) și, la fel ca majoritatea orașelor italienești istorice, se află pe un deal, înconjurat de ziduri. 
Regiunea s-a dezvoltat și a căpătat un caracter internațional odată cu înființarea universității pentru străini, la care sunt înscriși studenți veniți din toată lumea.
Primul lucru pe care vi-l recomandăm în city break-ul din Perugia este să vizitați străzile înguste ale orașului, care ascund bijuterii arhitecturale aparte. Cea mai mare aglomerare de astfel de clădiri se află în Piazza 4 Novembre.
Un alt lucru surprinzător pe care îl veți descoperi despre Perugia este faptul că sub pământ se întinde un al doilea oraș. Sistemul de tuneluri datează din Evul Mediu, iar primele pasaje au fost săpate încă din Antichitate. Deși au fost date uitării mulți ani, acestea au fost redescoperite și deschise vizitatorilor. 
Dacă sunteți pasionat de bucătăria italiană, în Perugia vă veți simți răsfățați. Pentru gustări tradiționale și un pahar cu vin excelent, vă recomandăm La Bottega di Perugia, de pe 4 Piazza Francesco Morlacchi. Și dacă vreți o experiență culinară aparte, vă invităm la La Taverna, aflată pe 8 Via delle Streghe, care conform turiștilor este cel mai bun restaurant din întreaga Italie. 

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Perugia pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Perugia pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Perugia, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Perugia?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Perugia atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Perugia

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Perugia

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Perugia!

Alegeți hotel în Perugia