Meniu

Căutați bilete de avion spre Ostrava

Arată filtrele

Ostrava

 • Informații generale

  Limba oficială Cehă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Coroana cehă (CZK)

 • Castelul care dispare

  Castelul Silesian este situat cu 10m mai jos decât era acum 150 de ani! Pe vremuri localizat pe un deal, azi se află pe o câmpie, acesta fiind rezultatul mineritului. După 1990, aria a fost securizată și o mare parte din ziduri a fost reconstruită. 

 • Petrecere 24 de ore pe zi

  Faima străzii Stodolní ca zonă de party a depășit până și granițele țării! Situată la periferia Centrului Vechi, adună puburi, restaurante și cluburi pe alese. Populată și cu mulți străini, există șanse să dați peste italieni, polonezi și austrieci! 

 • Oraș de graniță

  Ostrava adună multiple culturi: cehă, silesiană și poloneză. Surprinzător, aici veți găsi mulți polonezi care trec granița zilnic pentru a veni la muncă! 

Ce trebuie să știți despre Ostrava

Cel mai mare oraș din Silesia cehă, Ostrava este cunoscut pentru istoria sa industrială bogată, dar cu siguranță vă va suprinde și în alte privințe. Aici veți găsi și Castelul Silesian și Grădina Zoologică, unde veți putea admira specii aflate în pericol de peste tot din lume. 
Situat la granița dintre Moravia și Silesia, aproape și de granița poloneză, Ostrava a fost fondat în secolul 13. Cea mai cunoscută clădire istorică din Ostrava a fost construită la acea vreme – Castelul Silesian. Centrul Vechi este ticsit cu case de închiriat și clădiri publice din secolele 19-20. Merită, de asemenea, să mergeți la piață - Masarykovo náměstí – și să vedeți primăria în stil baroc  renascentist în timp ce vă pierdeți în atmosfera centrului industrial al orașului.  
Moștenirea industrială a orașului este prezentă la aproape fiecare colț, de altfel. Pe strada principală care leagă stația de tren cu centrul orașului, veți putea găsi puțul de la mina închisă Jindřich! Trebuie să vedeți și mina istorică de la Michal, situată în suburbii, un complex de clădiri cu un motor pe aburi de la începutul secolului 20! Copiii de orice vârstă se vor bucura să viziteze complexul Dolní Vítkovice. Clădiri istorice transformate în galerie, acesta este acum un muzeu al tehnologiei și o locație pentru evenimente importante (spre exemplu, festivalul de muzică Colors of Ostrava).

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Ostrava pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Ostrava pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Ostrava, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Ostrava?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Ostrava atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Ostrava

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Ostrava

Orarul zborurilor: Ostrava

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Ostrava!

Alegeți hotel în Ostrava