Meniu

Căutați bilete de avion spre Neiva

Arată filtrele

Neiva

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Peso columbian (COP)

 • Parcul Huila Afrika

  Huila Afrika este un parc aflat la doar câțiva kilometri distanță de oraș. Aici vă puteți pierde în natură, admirând stridiile și țestoasele sau călărind caii.

 • Apele termale din Rivera

  La o distanță de aproximativ 20 de kilometri de oraș veți găsi Rivera, cunoscut pentru apele termale cu proprietăți curative. O oră aici, înconjurat de munți și vegetație, o să pară o eternitate!

 • Deșertul Tatacoa

  A doua cea mai mare zonă uscată din Columbia și unul dintre cele mai interesante peisaje naturale din America de Sud se află la numai 40 de kilometri distanță de Neiva. Vă sfătuim să vă rezervați cel puțin o zi pentru a-l vizita!

De ce merită să vizitați Neiva

Neiva este situată în partea de sud-vest a Columbiei, pe râul Magdalena, în regiunea Huila. Deși este un oraș micuț pentru standardele columbiene, este încă în dezvoltare.

Cu toate acestea, pentru turiști, Neiva este o destinație de vacanță pe care nu o pot uita prea curând. 

Odată ajunși aici, veți simți fie atmosfera latino tipică regiunii, dacă alegeți să vă plimbați prin centrul orașului și parcul Santander, fie latura amuzantă a orașului. În Neiva, vremea bună îmbie localnicii să petreacă non-stop, indiferent de ziua săptămânii.

Dacă aveți ocazia, rezervați-vă vacanța la trecerea dintre iunie și iulie. Aceasta este perioada în care sunt sărbătoriți Sfinții Petru și Pavel, dar se organizează și Festival Folclorico y Reinado Nacional de Bambuco, cel mai mare festival de profil din regiune. În cadrul acestuia, se organizează parade, iar oamenii dansează pe străzi în ritmurile muzicii bambuco.

În ceea ce privește bucătăria, unul dintre locurile în care localnicii vă recomandă să mâncați este Bistro 14/54, situat pe Carrera 12 14-54. Aici veți putea degusta fructe de mare, dar și fripturi bine făcute. Dacă nu sunteți hotărât pe specificul pe care îl preferați, Restaurantul El Solar, de pe Calle 17 con Carrera 7 vă așteaptă cu un meniu ce cuprinde preparate din mai toate bucătăriile lumii.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Neiva pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Neiva pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Neiva, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Neiva?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Neiva atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Neiva

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Neiva

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Neiva!

Alegeți hotel în Neiva