Meniu

Căutați bilete de avion spre Monteria

Arată filtrele

Monteria

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Peso columbian (COP)

 • Pasaje del Sol

  Pasaje del Sol este aleea pe care veți găsi orice aveți nevoie. Aici puteți cumpăra cele mai deosebite suveniruri, vă puteți opri la unul dintre restaurante pentru o cină delicioasă, sau vă puteți distra în cluburi.

 • Relaxare la superlativ

  Dacă vreți să petreceți câteva ore deconectați de agitație, vă recomandăm Ronda del Sinu, pe partea estică a râului. Este un parc recreațional, unde veți putea admira iguane și maimuțe plimbându-se pe lângă voi.

 • Perla de pe râul Sinu

  Având aproape o jumătate de milion de locuitori, Monteria este considerat ca fiind unul dintre cele mai importante zece orașe din Columbia. Din acest motiv, este cunoscut și ca „La Perla del Sinu”.

De ce merită să vizitați Monteria

Primii locuitori ai acestor locuri au fost indienii Zenu, care obișnuiau să locuiască pe malul râului. Totuși, prima așezare spaniolă în regiune s-a stabilit în 1777, sub conducerea lui Antonio de la Torre y Miranda. El a denumit-o San Jeronimo de Buenavista, pentru a-l comemora pe Sfântul Ieronim, însă locuitorii au preferat numele de Monteria.

La început, orașul se întindea pe partea de est a râului Sinu, însă după ce Miranda l-a mutat pe partea de vest, indigenii l-au incendiat. Pentru scurt timp, orașul a fost relocat pe malul estic, iar astăzi orașul ocupă ambele maluri.

Râul poate fi traversat astăzi în două moduri – fie pe pod, folosindu-vă de o mașină, fie folosindu-vă de planchones, niște plute de lemn acoperite, care se plimbă de pe un mal pe altul. Vă recomandăm să încercați o astfel de experiență cel puțin o dată pe parcursul vacanței în Monteria.

Unul dintre cele mai deosebite monumente din vremea colonială este Catedrala San Jeronimo, ale cărei detalii sunt evidențiate cu culori aurii. Întreaga clădire este pictată cu alb, iar turnul acesteia adăpostește câte un ceas pe fiecare fațadă. Cu toate acestea, interiorul este destul de modest.

Dacă vreți să explorați orașul, cel mai bun mod este pe motocicletă. Totuși, în zilele de marți, circulația motocicletelor este interzisă, ca parte a eforturilor de protecție a mediului. În ceea ce privește taxiurile, întrebați care sunt tarifele pe diferite distanțe, apoi negociați-le.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Monteria pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Monteria pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Monteria, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Monteria?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Monteria atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Monteria

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Monteria

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Monteria!

Alegeți hotel în Monteria