Meniu

Bilete avion Managua - Căutați bilete de avion spre Managua

Arată filtrele

Managua

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -6
  Valută: Córdoba (NIO)

 • Ce nu trebuie ratat

  1.Sandboarding în vulcanul Cerro Negro. 2. o vizită la Palatul de Cultură. 3. Huellas de Acahualinca, unde veți găsi urme de picior în noroi vulcanic, datând de peste 6.000 de ani (prima dovadă a existenței oamenilor în Nicaragua). 

 • Gastronomie

  Managua are o bucătărie foarte bogată – porumbul este ingredientul de bază, însă opțiunile sunt foarte variate, incluzând cărnuri, pește, fructe de mare, banane și multe altele. 

 • Cultură

  Cultura din Managua este un mix născut din cea a băștinașilor (Chorotega and Nahuatl), cea spaniolă și cea africană. Influențele se regăsesc în dansurile tipice, folclor, dar și în gastronomie. 

Ce trebuie să știți despre Managua

Managua este capitală pentru Nicaragua (situată în regiunea Oceanului Pacific) și are o populație de aproximativ 2 milioane de locuitori, fiind cel mai important oraș din țară. Un oraș cald (și la propriu și la figurat), Managua vă va întâmpina cu un climat tropical și cu temperaturi constante de 28 - 32°C.
Tot aici vă veți bucura de plaje ispititoare cu acces rapid spre oraș și cu infrastructuri fie rustice, fie extrem de luxoase. Evident, dacă sunteți în căutare de locuri izolate, există și altele mai puțin cunoscute de turiști. În plus, puteți să explorați și rezervațiile naturale: Peninsula Chiltepe, cu cele două lacuri formate în cratere, Parcul El Chocoyero - El Brujo cu cascadele sale, dar și rezervația privată Montibelli, ideală pentru aviturism.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Managua pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Managua pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Managua, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Managua?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Managua atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Managua

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Managua

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Managua!

Alegeți hotel în Managua