Meniu

Căutați bilete de avion spre Manaus

Arată filtrele

Manaus

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Către plajă!

  Ziua la plajă, noaptea la distracție! Ponta Negra prezintă priveliști incredibile, cu un țărm impresionant, dar și o viață de noapte ofertantă. Festivaluri de muzică, petreceri de Revelion și alte evenimente culturale sunt în agenda acestui loc. 

 • Cum vă faceți bagajele?

  Vacanța în Manaus trebuie plănuită amănunțit. Luați haine colorate cu mâneci lungi, din materiale ușoare, care țin departe țânțarii agresivi din junglă, bine cunoscuți pentru răspândirea febrei galbene. Vaccinați-vă înainte de a porni în excursie!

 • Jungla amazoniană și sezoanele

  Dacă vizitați jungla în sezonul ploios, folosiți ambalaje rezistente la apă, ermetice, pentru a vă proteja documentele, banii, lanternele și echipamentele electronice. În anotimpul uscat, loțiunea cu protecție UV și pălăriile sunt indispensabile.

   

Manaus, orașul din inima pădurii amazoniene

Cunoscut la începutul secolului 20 drept Inima Pădurii Amazoniene, Manaus a fost în trecut lider mondial în domeniul producției de cauciuc. Acest lucru a contribuit la înflorirea orașului, bunăstare evidentă și astăzi prin splendoarea și bogăția arhitecturală. Printre obiectivele turistice de trecut pe lista de vacanță se numără Teatro Amazonas, Palácio da Justiça, Palácio Rio Negro (fostul sediu al guvernului), Igreja da Matriz și Catedrala, amândouă datând din Bélle Époque, dar și Muzeul Indiilor (Museu do Índio), unde veți descoperi istoria pre-colonială a regiunii.


După ce secretul afacerilor cu semințele arborelui de cauciuc Pará a fost descoperit în Malaezia, plantațiile locale au devenit pustii, locuitorii migrând în căutare de surse noi de venit. Pentru a stimula repopularea zonei, guvernul a decis scutirea de taxe și impozite pentru companiile locale, Manaus redevenind astăzi unul dintre orașele cele mai dezvoltate din țară, dar și un port important al Amazonului.


O vacanță cu mâncare bună include specialitățile din pește tambaqui și piracucu sau fructele tropicale açai și cupuaçú. Le întâlniți atât în tarabele piețelor din oraș din apropierea Portului Manaus, cât și în baruri și restaurante. În localuri precum Banzeiro, Canto da Peixada sau Amazonico Peixaria Regional veți găsi tapioquinha (clătite din făină de cassava umplute cu fructul palmierului de tucumã ori cu brânză) ori tacacá (supa amazoniană din fructe jambu și creveți).

 

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Manaus pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Manaus pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Manaus, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Manaus?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Manaus atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Manaus

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Manaus

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Manaus!

Alegeți hotel în Manaus