Meniu

Căutați bilete de avion spre La Serena

Arată filtrele

La Serena

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-3 (iarna)
  Valută: Peso chilian (CLP)

 • Simbolul

  Unul dintre locurile ce reprezintă La Serena este simbolul său – faimosul Far. Construit la mijloc de secol 20, acesta a devenit în anul 2010 monument național.

 • Aroma La Serena

  În vacanță aici, va trebui să încercați neapărat o aromă unică a băuturii tradiționale: un suc de papaya excelent care vă este servit la fiecare colț de stradă, de către localnici întreprinzători ce-l comercializează la standuri.

 • Alcool?

  O propunere interesantă pentru turiștii adulți este licoarea specială regională, Pisco. Dintre variantele sale, cea mai reușită este Pisco Sour, pregătită cu alcool, suc de lămâie, zahăr și albuș de ou.

De ce merită să vizitați La Serena?

Destinație perfectă pentru un city-break sau poate chiar o vacanță, La Serena este un oraș din nordul Chile, capitală a regiunii Coquimbo (secolul 16). Acesta se mândrește cu magnifica sa arhitectură, reflectând trecutul istoric – alei cu arbori umbroși, piețe urbane și biserici unice, majoritatea datând din era colonială sau post-colonială, (proiectate în vremea președintelui Gabriel González Videl). Turiștii aleg să își petreacă aici vacanțele în special vara, când plajele chilene sunt deosebit de încântătoare. O faleză neobișnuit de lungă, șerpuind pe malul mării invită la relaxare și scăldat în razele soarelui. Avenida del Mar este acest loc deosebit, îndrăgit deopotrivă de localnici și vizitatori de peste hotare. La Serena răsfață până și pe cei dornici de adrenalină – Cazinoul Enjoy Coquimbo, aflat pe Peñuelas Nte 56, la o distanță de 7 kilometri de centrul orașului, vă invită la nopți albe nebune! Restaurantele Pica Mar Adentro (Avenida Costanera 20) și Bakulic (Avenida del Mar 5700) dar și Barul Huentelauquen (Ave de Mar 4500) vă vor tenta să le deveniți oaspete cu preparate din bucătăria internațională, dar și meniuri tradiționale sud-americane chilene. De jur împrejurul orașului veți avea surpriza să întâlniți cătune cochete, pitorești, unde cerul arată ca nicăieri în altă parte pe planetă! Tot în împrejurimi veți descoperi Plaja La Herradura, un obiectiv turistic de care se bucură anual mii de turiști sosiți în vacanță în Chile.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre La Serena pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre La Serena pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre La Serena, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre La Serena?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre La Serena atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în La Serena

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre La Serena

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în La Serena!

Alegeți hotel în La Serena