Meniu

Bilete avion Sankt Petersburg - Căutați bilete de avion spre Sankt Petersburg

Arată filtrele

Sankt Petersburg

 • Informații generale

  Limba oficială Rusă
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Rubla rusească (RUB)

 • Sankt Petersburg de la înălțime

  Acoperișurile clădirilor din centru sunt locul perfect din care să admirați panorama orașului, în special la apus. Localnicii sunt obișnuiți cu astfel de cereri din partea turiștilor, așa că nimeni nu vă va refuza! 

 • Versailles rusesc

  Dacă vreți să cunoașteți luxul și grandoarea rusească, nu există un loc mai potrivit decât Palatul Peterhof. Parcul fascinant, întins pe zeci de hectare, cu fântâni istorice, vă va transpune, pentru câteva ore, în varianta rusească a Versailles-ului.

 • Cele două orașe din Sankt Petersburg

  Râul Neva traversează orașul chiar prin centru, separând partea de nord de cea de sud. Pentru că podurile mobile de peste râu nu sunt funcționale pe timpul nopții, vă sfătuim să verificați orarul acestora înainte să ieșiți la plimbare.

Aeroportul din Sankt Petersburg

Aeroportul care deservește orașul Sankt Petersburg este Aeroportul Pulkovo (cod IATA: LED), cunoscut și ca Aeroportul Internațional Fyodor Dostoyevsky. Acesta a fost deschis pentru zborurile comerciale pe 15 martie 1959, urmând ca în anii ’60 peste 60 de companii aeriene să opereze zboruri către Sankt Petersburg.

Aeroportul Pulkovo este situat la o distanță de aproximativ 23 de kilometri de centrul orașului și a gestionat în 2018 un trafic de peste 18 milioane de călători, fiind al patrulea cel mai aglomerat din Rusia.

Acesta este unul dintre cele mai mari din Europa de Est, companiile aeriene principale care operează curse de pe acest aeroport fiind Aeroflot, S7 Airlines, Smartavia și Ural Airlines. Acestea oferă conexiuni către orașe importante din Europa și Asia, precum Barcelona, Londra, Paris, Sochi, Moscova, Baku sau Beijing.

Zboruri avantajoase către Sankt Petersburg

Dacă ați mai căutat zboruri către Sankt Petersburg sau alte destinații știți deja cât de dinamic se pot modifica prețurile biletelor de avion. Uneori, costurile unei călătorii cu avionul se pot dubla de la o zi la următoarea. Pentru a evita astfel de situații vă puteți înscrie la newsletter-ul personalizat eSky, prin care puteți accesa reduceri de până la 40% pentru zboruri și alte servicii.

În plus, oferte avantajoase de zbor către Sankt Petersburg și o mulțime de alte destinații din întreaga lume puteți accesa și prin intermediul aplicației mobile eSky. Astfel, biletele de avion la prețuri promoționale sunt întotdeauna la îndemâna dumneavoastră.

Rezervați bilete ieftine de avion către Sankt Petersburg rapid și simplu

Rezervarea celor mai avantajoase bilete de avion către Sankt Petersburg poate fi făcută rapid și simplu folosind motorul de căutare de zboruri eSky. Acesta vă ajută să economisiți bani, dar și timp, comparând automat toate ofertele de zbor disponibile. Puteți alege oferta ideală în numai câteva minute, în funcție de prețul dorit sau de durata zborului.

Pentru a folosi motorul de căutare de zboruri eSky este nevoie să selectați aeroportul din care doriți să zburați și Sankt Petersburg ca destinație, să alegeți perioada în care veți călători și tipul de bilete pe care doriți să îl achiziționați. Sistemul va căuta printre ofertele a peste 950 de companii aeriene de linie, low-cost și charter și va afișa în câteva secunde cele mai avantajoase bilete pentru dumneavoastră.

Aceste rezultate pot fi filtrate în funcție de preferințele dumneavoastră privind compania aeriană cu care să călătoriți, numărul de escale dorit, ora programată de plecare sau sosire, respectiv aeroportul de transfer.

În plus, pentru a vă asigura că rezervați biletele de avion la cel mai bun tarif, puteți seta o alertă de preț pentru călătoria dumneavoastră. În momentul în care biletele de avion sunt disponibile la cel mai bun preț, veți primi o notificare pe adresa de e-mail, astfel încât să puteți efectua rezervarea în timp util.

Din aeroport în Sankt Petersburg

Dacă destinația finală a călătoriei dumneavoastră este Sankt Petersburg, puteți ajunge în centrul orașului atât cu transportul în comun, cât și cu taxiul sau cu una dintre mașinile puse la dispoziție de companiile de închiriere mașini. Printre companiile prezente în aeroport se numără Sixt, Europcar și Rentmotors, iar compania de taximetrie recomandată de aeroport este Taxi Pulkovo.

În ceea ce privește transportul în comun, puteți alege între microbuzele Marshrutka K39, respectiv autobuzele de pe linia 39 și 39express, care fac legătura cu stația de metrou Moskovskaya, de pe linia M2. Dacă preferați această variantă, stația de autobuz se află în fața terminalului Sosiri.

Costul unei călătorii către Sankt Petersburg

Prețul unui bilet de avion către Sankt Petersburg depinde în funcție de mai multe aspecte, precum compania aeriană cu care preferați să călătoriți, distanța dintre orașul de plecare și Sankt Petersburg, perioada în care are loc călătoria sau timpul rămas până la ziua programată a zborului.

Dacă zborul dumneavoastră este programat de pe Aeroportul Internațional Chișinău, costul mediu pentru un bilet pentru un singur zbor este de aproximativ 105 euro. În timpul sezonului turistic, cum ar fi perioada sărbătorilor de iarnă, costurile pot depăși cu ușurință 170 de euro. Dacă doriți să călătoriți în această perioadă, recomandarea este să efectuați rezervarea cât mai devreme cu putință, deoarece prețul biletelor de avion din acest interval se modifică de la o zi la alta.

De asemenea, este important să țineți cont de costurile bagajului de cală sau a altor servicii adiționale de care doriți să beneficiați în timpul zborului. Este posibil ca unele companii aeriene să includă în prețul biletului o parte din aceste servicii, precum bagajul de cală sau îmbarcarea prioritară. Din acest motiv este important să comparați nu numai costurile fiecărei oferte în parte, dar și beneficiile incluse.

Modalități de a reduce prețul biletelor de avion către Sankt Petersburg

Unul dintre factorii care influențează costul biletelor de avion este momentul în care efectuați rezervarea. De obicei, cele mai multe vacanțe sunt planificate în week-end sau în timpul serii, ceea ce înseamnă că traficul de căutări pentru biletele de avion este mai intens decât în mod normal. Acest lucru poate determina o creștere automată a prețurilor afișate pentru biletele de avion.

Astfel, șansele de a găsi bilete ieftine de avion către Sankt Petersburg sunt mai mari în timpul săptămânii, dimineața devreme, când traficul de căutări este mai redus.

O altă modalitate de a reduce costurile de călătorie este să evaluați necesitatea bagajului de cală sau a altor servicii suplimentare. De exemplu, achiziționarea de spațiu suplimentar pentru picioare poate fi evitat călătorind cu o altă companie aeriană și altă aeronavă mai spațioasă.

Unii călători aleg să renunțe inclusiv la bagajul de cală și să rezerve un bagaj de mână suplimentar. Articolele care nu sunt permise la bordul avionului pot fi cumpărate de la destinație.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Sankt Petersburg pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Sankt Petersburg pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Sankt Petersburg, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Sankt Petersburg?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Sankt Petersburg atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Sankt Petersburg

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Sankt Petersburg

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Sankt Petersburg!

Alegeți hotel în Sankt Petersburg