Meniu

Căutați bilete de avion spre Londrina

Arată filtrele

Londrina

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Orașul agriculturii

  Deși Londrina este un oraș mare, agricultura este deosebit de importantă pentru regiune. Pe lângă cafea, zona este faimoasă pentru porumbul său, grânele, bumbacul, alunele, orezul și trestia de zahar, toate cultivate aici.

 • Circuitul Senna

  În oraș se află Autódromo Internacional Ayrton Senna, unde puteți urmări cursele de mașini moderne, dar unde veți admira și modele mai vechi din vremea campionului de raliuri.

 • Lacul Igapo

  Rezervorul de apă uriaș de aici este îndrăgit de către fanii sporturilor cu motor, dar și de către iubitorii de natură – în parcurile de pe malul Lacului Igapo se află zeci de mii de kilometri de cărări, poteci mai înguste sau mai late.     

Londrina: micuța Londra din Brazilia

Britanicii au fost primii locuitori acestui oraș din sudul Braziliei, al cărui nume se traduce literal „micuța Londra”. Oficial, Londrina a fost fondată în 1930 de către un grup de imigranți din Japonia și Germania, devenind rapid un centru cultural, politic și economic al regiunii.

În timpul vacanței în zonă, vă recomandăm vizitarea sanctuarului Gracas Schoenstatt și nu doar din motive religioase – este un mic templu, un colț verde înconjurat de blocuri de apartamente, constituind o priveliște deosebită, mai ales prin faptul că este acoperit în totalitate de ani buni de iederă. Un alt loc interesant care merită vizitat este Praça Tomi Nakagawa, piața dedicată imigranților japonezi. Să vezi arhitectura asiatică în Brazilia este cu adevărat suprinzător!

Viața de noapte din Londrina atrage turiștii precum un magnet! Cluburi precum Kingdom 2800, barul Vitrola sau Pub-ul Sertanejo vă vor oferi experiențe diverse: de la o noapte cu dansuri pe ritmuri moderne, până la reprezentații live de muzică rock sau folk.

O vacanță în mica Londra braziliană nu este completă fără suveniruri! Pentru o sesiune intensă de cumpărături, îndreptați-vă atenția către Mercado Shangrila. Măreața piață se află pe Rua Visconde de Maua, în cartierul Shangrila. Reveniți acasă ducând în bagaje puțin din aromele și frumusețile locurilor vizitate, toate regăsite aici: condimente pentru toate gusturile, alune braziliene ambalate în punguțe, fructe îmbietoare sau bijuterii multicolore. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Londrina pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Londrina pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Londrina, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Londrina?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Londrina atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Londrina

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Londrina

Orarul zborurilor: Londrina

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Londrina!

Alegeți hotel în Londrina