Meniu

Căutați bilete de avion spre Izmit

Arată filtrele

Izmit

 • Informații generale

  Limba oficială Turcă
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Lira turcească (TRY)

 • Cel mai bun pişmaniye

  Pişmaniye este un desert turcesc popular, preparat din făină și zahăr, asemănător cu vata de zahăr. Turiștii spun că pe cel mai bun îl puteți gusta doar în Izmit.

 • Muzeele de pe nave

  În Izmit veți găsi două nave-muzeu, TCG Gayret și TCG Hızırreis. Acestea sunt deschise de marți până duminică, de la 9AM la 5PM, cu o oră pauză în jurul prânzului.

 • Bazinul de marmură

  Atât insula din apropiere, cât și Marea Marmara, la țărmul căreia se află Izmit, și-au primit numele de la resursele de marmură bogate din regiune.

De ce merită să vizitați Izmit

Izmit este un oraș turcesc situat în nord-vestul Anatoliei, în Golful cu același nume. Este cunoscut în special pentru tradiția în manufactura plăcilor de ceramică. În secolul 17, în oraș existau peste 300 de ateliere, iar tradiția continuă și astăzi.

Orașul este plin de târguri, în special de mâncare și de textile, astfel încât aveți o mulțime de opțiuni dintre care să alegeți. Cel mai mare târg are loc în fiecare joi, în parcarea mall-ului Dolphin. De asemenea, mici bazaruri se organizează lângă turnul cu ceas din parcul Çocuk.

De-a lungul țărmului, veți găsi parcul Seka, una dintre cele mai întinse zone verzi din lume. Aici vă puteți plimba cu bicicleta pe pistele special amenajate sau vă puteți distra într-unul din parcurile pentru copii. Parcul oferă o priveliște încântătoare asupra mării, și merită să vă opriți la unul dintre restaurante pentru a vă bucura de priveliște. Tot în apropiere de parc se află și docurile, de unde puteți pleca într-o croazieră pe Marea Marmara.

Dacă vreți să încercați bucătăria tradițională, vă recomandăm să vă opriți la Kebapci Mehmet Usta sau, dacă doriți un mic-dejun inedit, la Kofteci Yusuf. Ca deserturi, vă recomandăm pişmaniye și halva, incredibil de gustoase și dulci.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Izmit pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Izmit pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Izmit, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Izmit?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Izmit atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Izmit

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Izmit

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Izmit!

Alegeți hotel în Izmit