Meniu

Căutați bilete de avion spre Ilo

Arată filtrele

Ilo

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă, Quechua, Aymara
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Sol (PEN)

 • Distracție sau relaxare la plajă

  Una dintre atracțiile care încântă vizitatorii sunt plajele de vis, care mai cunoscute și populate, care mai intime și retrase. De exemplu, o plajă unde vă veți simți excelent dacă nu iubiți aglomerația, este plaja Wawakiki, din nordul orașului. 

 • Fântânile-scoică, simbolul orașului

  Simbolul neoficial al orașului-port Ilo este scoica. Așadar, fântânile din Plaza de Armas au fost ridicate într-o cascadă de scoici, amintind, parcă, de picturile lui Boticelli. 

 • Istoria locului la Muzeul El Algarrobal

  La câțiva kilometri de oraș veți găsi Muzeul El Algarrobal, care găzduiește o colecție impresionantă de obiecte preistorice descoperite în zonă. Cele mai importante sunt materialele textile unice în lume, mărturii ale culturii Chiribaya. 

De ce merită să vizitați Ilo?

Ilo este un oraș-port din sud-estul Perului. Este a doua cea mai mare metropolă din regiune și capitala provinciei cu același nume. Regiunea s-a dezvoltat rapid începând cu secolul 16, când conchistadorii au adus măslinele în zonă. Astăzi, Ilo este destinația ideală pentru o vacanță.
Primul obiectiv pe care vă sfătuim să-l vizitați odată ajunși aici este Rezervația Naturală Punta de Coles Nature, situată pe o peninsulă în apropierea aeroportului. Aici veți face cunoștință cu fauna bogat diversificată a regiunii, de la lei de mare, pelicani și pescăruși, până la iguane.
Un alt aspect care vă va fascina pe durata vacanței în Ilo este arhitectura orașului. Casele datează, în mare parte, din secolul 19 și prezintă trăsături specifice perioadei: au fațadele ornamentate, iar porțile și ferestrele sunt largi. Majoritatea sunt construite pe două nivele: parterul este din piatră, iar primul etaj este din lemn. De asemenea, balcoanele servesc mai mult drept coridoare exterioare, și mai puțin ca elemente estetice.
Nu în ultimul rând, faleza Glorieta José Gálvez, este locul perfect în care să vă odihniți. O veți întâlni pe drumul spre Plaza Grau, unită de țărm prin podul de lemn Venus.
Bucătăria peruană este, după cum v-ați aștepta, bazată pe fructe de mare și pește proaspăt. Dacă vreți să o încercați, vă recomandăm să vă opriți la Sargoloco, pe Jirón Ayacucho.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Ilo pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Ilo pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Ilo, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Ilo?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Ilo atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Ilo

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Ilo

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Ilo!

Alegeți hotel în Ilo