Meniu

Căutați bilete de avion spre Kharkov

Arată filtrele

Kharkov

 • Informații generale

  Limba oficială Ucraineană
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Hryvnia (UAH)

 • Piața cu becuri

  In centrul orașului veți găsi Piața Libertății, cunoscută și ca „Piața Becului”, datorită formei pe care o are. Pe una dintre laturile pieței veți găsi zgârie-nori-ul Derżprom, una dintre sursele de inspirație ale autorilor ucrainieni de science-fiction. 

 • Orașul-capitală

  În secolul 18, Harkov a fost capitala Ucrainei Libere, unul din guvernoratele care aparțineau Imperiului Rus, un motiv de mândrie în plus pentru localnici.

 • Unul din centrele sportului

  Harkov a fost unul dintre orașele care au găzduit meciurile Campionatului de Fotbal European din 2012. Pentru ca acest lucru să fie posibil, autoritățile au adăugat un terminal aeroportului și au îmbunătățit infrastructura rutieră.

De ce merită să vizitați Harkov

Harkov este al doilea cel mai mare oraș din Ucraina, situat în Platoul Central Rusesc. Datorită legăturilor de secole cu Rusia, dar și datorită faptului că rusa este a doua limbă oficială recunoscută în oraș, este o destinație ideală de vacanță pentru rusofili.

În Harkov veți găsi trăsăturile esențiale ale unui oraș din estul Ucrainei: influențele sovietice, clădirile monumentale și bisericile ortodoxe colorate, dar și hoteluri variate. Pentru că orașul nu este o destinație tipică de vacanță, nu veți avea probleme în ceea ce privește cazarea.

În timpul șederii, vă recomandăm să faceți o plimbare pe strada Sumska, cel mai important bulevard al orașului. Aici puteți admira teatrul, o clădire impresionantă, a cărei construcție a durat peste 20 de ani! Înăuntrul clădirii veți avea plăcerea să vă plimbați pe o suită de coridoare, pe care veți întâlni tineri ce vor să învețe skateboarding.

Un alt punct de interes este Muzeul de Istorie, ce reflectă foarte fidel trecutul regiunii. Majoritatea galeriilor necesită bilet separat, iar exponatele sunt bine păzite de agenți care se asigură că nu veți face poze.

Harkov este locul ideal în care puteți testa cele mai faimoase preparate din estul Ucrainei. Încercați borșul ucrainean, cu varză murată sau suc de roșii. De asemenea, vă recomandăm și plăcintele locale pielmieni, cu carne tocată.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Kharkov pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Kharkov pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Kharkov, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Kharkov?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Kharkov atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Kharkov

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Kharkov

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Kharkov!

Alegeți hotel în Kharkov