Meniu

Căutați bilete de avion spre Goiania

Arată filtrele

Goiania

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Orașul botezat în mod democratic

  După proclamarea sa, în 1933, orașul a fost nevoit să-și găsească un nume. „Goiânia” este cel pe care locuitorii săi l-au votat în unanimitate, în urma unui concurs organizat de unul dintre cotidianele locale faimoase. 

 • Pe ritmuri braziliene

  Sertanejo este unul dintre cele mai cunoscute stiluri de muzică braziliană. Varianta sa contemporană este “sertanejo universitário” și cu siguranță îi veți recunoaște acordurile în mai toate pub-urile din oraș.

 • Rezerve de repelent

  În Goiânia vă veți întâlni cu o multitudine de insecte, prinre care și albine sau viepsi. Pentru a vă bucura din plin de vacanță, vă recomandăm să folosiți deodorante și parfumuri care nu au arome dulci sau să vă faceți rezerve de repelent.

De ce merită să vizitați Goiânia?

Oraș brazilian tânăr, Goiânia a fost proclamat în anul 1933. Astăzi se mândrește cu faptul că este un centru urban cu o populație de peste 1,5 milioane locuitori și o industrie înfloritoare.
Primele clădiri ridicate în regiune au fost proiectate de către Attílio Corrêa Lima, în stil Art Deco. Peste 22 dintre acestea se regăsesc astăzi pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO.
Aflat în inima Braziliei, Goiânia oferă atracții pentru toate gusturile, de la monumente istorice, la muzee, parcuri și piețe cu produse variate. De exemplu, în Praça Cívica veți putea vizita Palatul Pedro Ludovico, iar în Praça Universitária veți avea ocazia să admirați o suită de sculpturi incredibile. De asemenea, cultura orașului este ilustrată la Centrul Cultural Oscar Niemeyer, care găzduiește teatrul și unul dintre muzee. 
Dacă doriți să vă relaxați într-o plimbare sau să căutați suveniruri de vacanță, parcurile Flamboyant și Vaca Brava, dar și centrul comercial Mercado Central sunt locurile potrivite.
Preparatele specifice acestei zone sunt cele pe bază de soia și porumb, două legume cultivate cu precădere în regiune. Încercați-le alături de o friptură delicioasă în restaurante precum Carne del Sol 1008, Botequim Mercato sau Chao Nativo.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Goiania pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Goiania pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Goiania, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Goiania?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Goiania atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Goiania

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Goiania

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Goiania!

Alegeți hotel în Goiania