Meniu

Căutați bilete de avion spre Geneva

Arată filtrele

Geneva

 • Informații generale

  Limba oficială Germană, Franceză, Italiană, Retoromană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Franc elvețian (CHF)

 • Ce să savurați în Geneva?

  Noi am încercat și ne-au plăcut: fondue (brânză caldă topită în care se înmoaie bucăți mici de pâine), ciocolata și milchkaffe (tip special de cafea). 

 • Shopping în Geneva

  Orașul este cunoscut pentru ceasuri și ciocolată, deci dacă vreți să aduceți un suvenir autentic, știți ce trebuie să cumpărați! 

 • Limba vorbită

  Limba oficială din Geneva este franceza – localnicii sunt foarte stricți când vine vorba de acest lucru, așadar este posibil să primiți un răspuns în franceză, deși ați întrebat în engleză. 

Ieftine de avion spre Geneva

Cum găsiți bilete ieftine de avion spre Geneva?

Cea mai simplă metodă de a rezerva rapid biletele de avion dorite este motorul de căutare de zboruri eSky. Spre deosebire de compararea individuală a ofertelor de zbor, care necesită răbdare, timp și sincronizarea cu promoțiile lansate de companiile aeriene, motorul de căutare de zboruri face acest lucru automat, în locul dumneavoastră.

Tot ce trebuie să faceți este să setați locul de plecare și Geneva ca aeroport de sosire, apoi să selectați perioada călătoriei și să confirmați numărul de bilete dorit. Sistemul va căuta cele mai bune oferte de zbor și le va afișa pe cele mai potrivite pentru căutarea dumneavoastră. Puteți filtra aceste rezultate în funcție de preț, de timpul total de călătorie, de numărul de escale sau aeroportul de tranzit, dar și în funcție de alte criterii. Astfel, în numai câteva minute puteți rezerva zborul dorit.

O altă variantă pentru a găsi bilete ieftine este să setați o alertă de preț pentru ruta selectată. Puteți seta alerte de preț pentru anumite luni sau pentru anumite intervale de călătorie, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Cât costă biletele de avion spre Geneva?

Costurile unui zbor din România în Geneva – sau între oricare alte două destinații – depind de perioada în care este programat zborul, de timpul rămas între rezervare și ziua călătoriei, de compania aeriană cu care alegeți să călătoriți și de mulți alți factori.

Dacă doriți să rezervați biletul în ultima lună înaintea călătoriei, prețurile pentru o călătorie dus din București în Geneva fluctuează între 260 și 780 de lei, în timp ce biletele cumpărate cu șase până la opt săptămâni în avans costă între 130 și 550 de lei.

De obicei, zborurile efectuate în timpul sezoanelor turistice vor fi cele mai costisitoare, prețul unui singur zbor depășind 850 de lei.

Din ce aeroporturi românești puteți zbura în Geneva?

Cursele directe din România către Geneva sunt operate de compania aeriană low-cost Wizz Air, pe ruta București-Otopeni – Geneva, cu o frecvență de două sau trei zboruri pe săptămână. Dacă optați pentru un zbor cu escală, cursele din Cluj-Napoca sunt operate de Turkish Airlines și LOT Polish Airlines, iar zborurile din Timișoara sunt oferite de Lufthansa și SWISS International Airlines.

Cum ajungeți din aeroport în oraș?

Deși aeroportul se află în totalitate pe teritoriul Elveției, acesta este segmentat în două sectoare, datorită poziționării lui la granița dintre Elveția și Franța. Astfel, Sectorul Francez permite călătorilor să tranziteze aeroportul pentru zboruri domestice (în Franța), fără a intra pe teritoriul elvețian. Tranzitarea Sectorului Internațional implică verificările vamale necesare pentru accesul pe teritoriul elvețian.

Dacă destinația finală a călătoriei este Geneva, pentru a ajunge în oraș puteți închiria o mașină disponibilă prin serviciul de rent-a-car din aeroport. Companiile care oferă astfel de servicii în Aeroportul Geneva sunt National Alamo, Budget, Enterprise, Avis, Hertz și Thrifty, printre altele. O alternativă la acest serviciu este cel de car sharing, prin care puteți închiria mașina pentru o singură cursă, către oraș.

De asemenea, taxiurile sunt disponibile în aeroport fie prin comandă telefonică, fie la ieșirea din Terminalul 1. Dacă preferați transportul în comun, trenurile și autobuzele către Geneva circulă la fiecare zece minute, iar călătoria durează între șapte și cincisprezece minute.

Când ar trebui să rezervați oferta de zbor spre Geneva?

Pentru a beneficia de cele mai bune prețuri pentru călătoria către Geneva, momentul în care efectuați rezervarea este la fel de important ca perioada în care doriți să călătoriți. Deoarece ofertele last-minute sunt din ce în ce mai puțin practicate de către companiile aeriene, este important să rezervați biletele de avion dorite cu câteva luni în avans.

Dacă doriți să călătoriți în Geneva în extra-sezon, atunci este suficient să cumpărați biletele cu șase până la zece săptămâni în avans. În schimb, pentru călătoriile planificate în lunile decembrie, ianuarie, iulie sau august, merită să efectuați rezervarea cu cel puțin patru luni în avans. Deoarece cursele din aceste luni sunt cele mai solicitate de către călători, și prețul acestora este mai crescut.

Nu în ultimul rând, merită să alegeți ofertele și în funcție de ora la care sunt programate să decoleze. Nu este exclus ca unele zboruri, programate peste noapte, să fie considerabil mai avantajoase decât cele programate într-un interval orar mai comod.

Dacă datele de călătorie sunt flexibile, puteți consulta pagina Oferte de pe website-ul eSky. Costurile biletelor de avion pot începe de la 15 euro pentru un zbor dus-întors, în funcție de destinația aleasă și de intervalul de timp în care alegeți să călătoriți.

Unde găsiți oferte avantajoase de zbor spre Geneva?

Căutarea și rezervarea unor bilete de avion la preț convenabil poate fi o provocare pentru călători. Însă dacă țineți cont de câteva aspecte, planificarea călătoriei poate deveni cea mai simplă activitate. Pentru a putea rezerva oferta cea mai bună este util să stabiliți, înainte de toate, care sunt aspectele negociabile din călătoria dumneavoastră. Unii călători preferă zborurile cu escală, dacă prețul este mai convenabil decât pentru un zbor direct.

În ceea ce privește bagajul de cală, unele companii includ acest serviciu în prețul biletului de avion. Nu este exclus ca această ofertă să fie mai avantajoasă decât achiziționarea separată a fiecărui serviciu în parte. Stabilind care sunt beneficiile pe care le doriți pentru călătoria dumneavoastră veți putea estima bugetul de călătorie mai ușor.

Cele mai bune oferte de zbor – și nu numai – le puteți accesa abonându-vă la newsletter-ul personalizat eSky. Astfel, primiți acces exclusiv la promoții cu reduceri de până la 40% pentru zborurile către destinațiile dumneavoastră preferate.

Ce companii aeriene oferă curse către Geneva?

Geneva este una dintre destinațiile de top pentru călătorii pasionați de cultura elvețiană, dar și de Alpi, acesta fiind unul dintre aeroporturile care oferă legături către stațiunile montane cunoscute.

De pe acest aeroport sunt operate curse directe către orașe din Europa, Orientul Mijlociu, dar și zboruri de cursă lungă, către America de Nord sau Africa.

Printre cele mai cunoscute companii aeriene de linie și low-cost care operează pe acest aeroport se numără Emirates, Air Canada, SWISS International Air Lines și Turkish Airlines, respectiv easyJet Switzerland – cu baza operațională în Geneva, Vueling și Flybe.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Geneva pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Geneva pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Geneva, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Geneva?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Geneva atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Geneva

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Geneva

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Geneva!

Alegeți hotel în Geneva