Meniu

Căutați bilete de avion spre Nizhniy Novgorod

Arată filtrele

Nizhniy Novgorod

 • Informații generale

  Limba oficială Rusă
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Rubla rusească (RUB)

 • Kremlinul din Novgorod

  Fortăreața locală, cu ziduri înalte de 12 metri și groase de 5 metri, nu a fost niciodată cucerită. Pentru a putea cunoaște mai bine istoria locurilor, vă invităm la o vizită pe Strada Majkowski din nordul orașului. 

 • La zoo

  Unde să vă distrați mai bine în vacanță alături de familie, dacă nu la grădina zoologică? Aici veți avea surpriza să întâlniți unele specii de animale care se plimbă în voie pe lângă turiști, oferindu-vă ocazia să le mângâiați.

 • Parcul Terra-Ski

  Dacă v-ați rezervat un city break în lunile de iarnă, vă invităm pe pârtia din localitate. Are cinci rute ale separate în funcție de dificultatea traseului și două burți pentru săniuș, și este principala atracție pe perioada iernii.

Nijni Novgorod, unul dintre cele mai mari orașe rusești

Până la mijlocul secolului 17, Nijni Novgorod se număra printre cele mai înstărite centre urbane ale Rusiei. Mai târziu, la început de secol 20, aici s-a deschis o fabrică de automobile GAZ, în colaborare cu American Ford. Astfel, majoritatea angajaților proveneau din Statele Unite ale Americii. Însă, la acea vreme, partenerii de afaceri s-au dovedit să fie extrem de șocați de realitatea copleșitoare din URSS, încât au ajuns să fie exilați în Siberia. 

Astăzi, atracția de top a orașului atât pentru localnici, cât și pentru vizitatori, este plaja din centru, aflată în apropierea Grebnoi Kanal 108A.

Dacă preferați ceva inedit în vacanța petrecută aici, atunci nu trebuie să ratați croaziera pe Volga organizată de firmele locale de turism. O astfel de excursie vă va întoarce în anii ’70 datorită cabinelor amenajate cu grijă până în cele mai mici detalii. Excursia poate dura câteva zile, timp în care veți descoperi câte un alt oraș-port, într-o oprire de câteva ore.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Nizhniy Novgorod pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Nizhniy Novgorod pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Nizhniy Novgorod, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Nizhniy Novgorod?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Nizhniy Novgorod atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Nizhniy Novgorod

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Nizhniy Novgorod

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Nizhniy Novgorod!

Alegeți hotel în Nizhniy Novgorod